2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چاق نمیشی؟؟

چرا ۶۵ کیلوم ۵ کیلو اضافه دارم 😕اما چه کنم دست خودم نیست یه هفته گذاشتمش کنار پشت ویترین یه قنادی اشکم درومد شیرینی ها رو میدیدم 

من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔

حتی اون قندهای طبیعی مثل میوه جات رو هم میگن نباید خیلی خورد.

انگیزه میخواد. یکی با "ترسیدن از بیماری و اضافه وزن" انگیزه پیدا میکنه، یکی هم با "دیدن اثرات مثبتش".

اینجا یه خانمی بود که میگفت مدت طولانیه که قند مصنوعی رو کلا حذف کرده و قند طبیعی رو هم کم مصرف میکنه. مثلا میگفت یه دونه خرما در روز. یه دونه میوه در روز و...

با دیدن اینجور افراد هم آدم میتونه انگیزه پیدا کنه.

من خودم نهایت 3 روز دووم میارم. بعدش دوباره روال قبل رو پیش میگیرم.

بنظرم هر موقع انگیزه پیدا کردید انجام بدید. آدم هزاربار زمین میخوره، دوباره باید بلند شه و راه بره. نباید که کلاً متوقف شد.

همسرم چند وقته کیک.شیرینی جات .بستنی شربت .نوشابه رو حذف کرده کاهش وزنش خیلی محسوسه هرکسی میبینه متو ...

لاغر شده یعنی؟ چجوری موفق شده تحمل کنه بدون شیرینی

لاغر شده یعنی؟ چجوری موفق شده تحمل کنه بدون شیرینی

خیلی مشخصه قشنگ.خوب اولین گام اینکه نمیخریم کلا مصرف قند خانوادگیمون پایینه.و وقتی اثرش رو دید که چقدر با مصرف کم قند میل به خوردنش کم میشه و کاهش وزن داره و سرحال تره دیگه ادامه داد.

حتی اون قندهای طبیعی مثل میوه جات رو هم میگن نباید خیلی خورد.انگیزه میخواد. یکی با "ترسیدن از بیماری ...

درست میگین

من فقط میخوام لاغر بشم ....و متاسفانه من حتی ۳ روزم نمیتونم تحمل کنم