2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا معجزه زمانی رخ میره که به جایی رسیدی که ازت کاری بر نمیاد دیگه یه جور به بالاترین حد تسلیم،بچه ...

من به همین حال رسیدم کلی التماس خدا کردم ولی دو هفتس هیچ اتفاقی نمیوفته انقد نمازای مختلف خوندم دعا خوندم انگار زندگیم متوقف شده هیچ تغییری رخ نمیده منم بیهیال شدم دیگه ناامیدم

خواهرا کمکم کنین

منو شوهرم با عشق ازدواج کردیم

جاریم خیلی خیلی حسودیمو میکرد

الان ۱۰ ساله از حسادتش عابرو برام نذاشته

تو خانواده شوهرم خیلی نفوذ داره

همه هم حرفشو باور دارن

خیلی عذاب میکشم که منو اینقدر حقیر کرده

همه یه جور دیگه نگام میکنن

واگذارش کردم به خدا

ولی خدا هم منو نمیبینه

از نظر روحی خیلی تحت فشار بودمولی اخرش چیزی شد که انتظارشم نداشتم

وآقا یعنی دوسال تحت فشار بودین؟ اونوقت چی به خدا گفتید که مشکلتون حل شد چیز خاصی گفتید ذکری چیزی

وآقا یعنی دوسال تحت فشار بودین؟ اونوقت چی به خدا گفتید که مشکلتون حل شد چیز خاصی گفتید ذکری چیزی

اره عزیزم

کلا زندگی همینه

الان اون مشکل حل شده ارزوی همیشگیم براورده شده و یه مشکل جدید پیش اومده

بنظرم خدا تن سالم بده بقیش حل میشه

من ادم مذهبی ای نیستم،ذکری نگفتم ولی به خدا اعتماد کردم چون معتقدم چونکه بد نکردم خدا هم بد منو نمیخواد،همین بهم ارامش میده

اره عزیزمکلا زندگی همینهالان اون مشکل حل شده ارزوی همیشگیم براورده شده و یه مشکل جدید پیش اومدهبنظرم ...

بله ممنونم ازتون ... اگه حواسمون نباشه ولی بد کرده باشیم چی اونوقت هم میده🤕  

اره عزیزمکلا زندگی همینهالان اون مشکل حل شده ارزوی همیشگیم براورده شده و یه مشکل جدید پیش اومدهبنظرم ...

منظورم اینه که ناخواسته و نادانسته به کسی تهمت زده باشیم و حواسمون نباشه