2777
2789
عنوان

عزیزان چطور به عشق خدایی برسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 46 پست
سلام عزیزم قربان شما 😍 عزیزم مرررسی عزیزم شما خوب هستید؟

مرسی عزیزم شما منو شناختید؟ 😅

پناهِ تو زیباست؛ چه نزدیک باشی  چه دور :) حسین‌جانم️، «تا خدا هست پریشان نشود خاطر من! 🕊️⁩🌿»

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بسم الله الرحمن الرحیم 

با خدا مدام صحبت کن 

سعی کن خلوت داشته باشی 

تو سجده نزدیک ترین حالت ممکن هست و خصوصا وقت سحر ،وقت خلوت عاشقانه ها و رشد تعالی بنده هاس.

رفیقی خالص تر و صمیمی تر از خدا نیست که نیست .

بهش توکل کن و اعتماد .

خیلی نزدیک که بشی فقط رضای خودش رو میبینی 

بی خیال مردم میشی 

کم کم  

برای مردم هم که کاری کنی و هر چی فقط به عشق خودش 

باشه 

نه بَه بَه,چَه چَه مردم 

,

اینقد عشق بین تون زیاد میشه 

که دوست میشید 

وقتی خدا رو یاد کنی

خدا یادت می‌کنه 

کامل متوجه میشی 

واست نشانه خصوصی می‌فرسته 

علاوه بر نشانه های عمومی 

با کتابش راهنماییت می‌کنه 

به سمت نور 

ازش بخواه قلبت رو مالامال کنه از نور محبت خودش 

ازش بخواه نزدیکش بشی و سهم بیشتری از دوستی باهاش نصیبت بشه ،

بعد بی اختیار اشکت سرازیر میشه 

باهاش دردل می‌کنی 

یادت باشه مدام شکرش کنی 

و به فکر اجرای فرامینش باشی 

چون همین اعمال خوب هست که 

باعث میشه نزدیک تر بشی 

چشم باز می‌کنی 

میبینی همه چیزت شده 

تار پودت 

فکر 

ذکرت 

تکیه گاهت 

عشقت ...

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
قربان شما 😍💖 خواااهش می کنم خوشحال میشم بتونم کمکی کنم 🌹

خدانکنه عزیز دلمین 

چرا هرموقع میخام تغیر کنم و بهترین ورژن خودمو بسازم یهو دلم میگیره دلم میخاد برم سمت چیزای قبلم و حس بد میاد سراغم و تغیر کردن برام سخته؟

باید چیکار کنم که سمت عادتای بد قبلیم کشیده نشم و وقتی نمیرم سمتش حالم بد نشه 

آدمی که قبلا بودم یه دختر بدردنخور و کلا بدی بود 

اولش با اشتیاق شروع میکنم که اره میخام تغیر کنم من بهترین ورژنمو میسازم اما کم کم خسته میشم و اون اشتیاق تو من میسوزه و میخام برم سمت چیزی که قبلا بودم و چیزی که قبلا بودم فقط باعث میشد پست رفت کنم تو زندگیم و درجا بزنم 

الان حس گریه ناراحتی دارم الکی و نمیدونم چم شده شاید بهش گفت ثبات شخصیتی نداشتن 

دلم میخاد چیزایی که تو ذهنمه باشم یه دختر قوی مثبت شاد سرسخت (:

استارتر عزیز شما داخل تاپیک نماز ما تگ شدید ؟

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

با یاد نعمتهای الهی زیباییهای خدا مهربانی خدا مغفرت و رحمت خدا و کلا اسمای حسنای الهی.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
@zahraayat

سلام. تشکر میکنم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
من خودم با این جمله کلا تغیر کردم هر احساس وفکر و عمل خوب یعنی خدا نزدیکه و هر احساس و فکر و عمل منف ...

چقد قشنگ توضیح میدین

دقیقا چند دقیقه قبل داشتم تو دلم ب خدا میگفتم ی چک لیست گرفتی دستت بالای سرم وایستادی میگی این مشکل ازش امتحان گرفتم اونو گرفتم اینم بگیره خوبه ؟باز نمیگی این بنده منم گناه داره داره خیلی اذیت میشه حال دلم خیلی گرفته

با خوندن پیام شما یکم اروم شدم

بسم الله الرحمن الرحیم با خدا مدام صحبت کن سعی کن خلوت داشته باشی تو سجده نزدیک ترین حالت ممکن هست و ...

عززززیزم وافعا مرررسی از صحبت ها و راهنمایی های ماشالا زیباتون ❤️❤️❤️😍😍😍👍👍👍

واقعا به دلم نور امیدی داد 

الهی که هرچی حس خوب برای بنده فرستادید چندبرابرش نصیب خودتون بشه و دل تون مالامال از خدا و زیبایی بشه 🌈

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
خدانکنه عزیز دلمین چرا هرموقع میخام تغیر کنم و بهترین ورژن خودمو بسازم یهو دلم میگیره دلم میخاد برم ...

قربان شما 😍💖 

حقیقتش توی روانکاوی معمولا به ابن حس میگند مقاومت 

یعنی مقاومت در برابر تغییر 

نه این که شخص خود نخواد تغییر کنه ها نه، گاهی اوقات شخص خودش می خواد تغییر کنه اما ساختمان عصبیت ذهن نمی ذاره شخص جلو بره 

ساختمان عصبیت ذهن هم نیاز های عصبی رو شکل میده که مال نظریه کارن هورنای هست 

که برای شناختن ساختمان عصبیت و زیر مجموعه هاش نیاز به خودکاوی هست

البته خودکاوی تقریبا درد داره چون همین طور که میریم جلو نفوذ می کنیم تو گذشته های تلخ و زخم های عمیق اما خب با مشورت از یک روانکاو حرفه ای جلو بریم بهتر هست 

با یاد نعمتهای الهی زیباییهای خدا مهربانی خدا مغفرت و رحمت خدا و کلا اسمای حسنای الهی.

واقعا حرف تون قشنگ بود، مرسی دوست خوبم، بوس