2777
2789
عنوان

کارنامه کلاس پنجممو پیدا کردم

174 بازدید | 21 پست

ریاضیم قابل قبول بوده

کلا از بچگی تو ریاضی استعداد نداشتم😂

بنظرتون رشتم چیه؟؟

حتما فکر کردین تجربی نه عزیزم انسانی😌

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین!   

😁😂😂😂

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پرونده مدرسه رو دارم با عکسهای 3/4 

نمره های شاهکارمو میبینم می‌خندم 😂

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
دوره ما نمره بود تازه تا کلاس سومم ثلثی بود بعد شدیم ترمی هی پیر شدیم ننه

نمیدونم ایندگان چی میشن

من خودم امسال سال اخرم

اتفاقا من اومدم انسانی

حالا درسام چجوری بود؟؟

ریاضیم عالی بود ولی درسای دیگم افتضاح 😂

شیطون بودم یه ذره معاون روز ثبت نام شناخت میخواستم تجربی بنویسم نذاشت..

رفتم یه مدرسه دیگه اونم گفت پر شده انسانی نوشت 😂 همینجوری سرنوشتم تغییر کرد

در ادامه بگم که الان راضیم و برگردم عقب هرگز نمیرم تجربی ولی اون موقع حرص خوردم دوست داشتم برم شیمی محض بخونم

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
پرونده مدرسه رو دارم با عکسهای 3/4 نمره های شاهکارمو میبینم می‌خندم 😂

منم دارم

حتی میدونم قدم تو ۶ سالگی چند بوده😅

حالا من ادبیات وتاریخم افتضاححححححححححح اما ریاضیم عالی بود،اخرم رفتم حسابداری😂

عاشق ادبیات و تاریخم

اتفاقا من اومدم انسانیحالا درسام چجوری بود؟؟ریاضیم عالی بود ولی درسای دیگم افتضاح 😂شیطون بودم یه ذر ...

الان شاغلی؟😍

حالا من ادبیات وتاریخم افتضاححححححححححح اما ریاضیم عالی بود،اخرم رفتم حسابداری😂

وای من تاریخ و جغرافیا افتضاح 

ولی شیمی و ریاضی 🤌🏼 عاشقش بودم 🥹 معلم شیمیم وقتی فهمید رفتم انسانی واقعا گفت حیف شدی (حالا خیلی نخبه تخمه نبودم ولی دوسم داشت زرنگ ترین شاگردش بودم با علاقه درسشو دنبال میکردم)

الان شاغلی؟😍

نه الان دانشجو ارشد حقوق خصوصی ام (البته تموم شده دارم پایان نامه مینویسم)

شاغل بودم دادسرا بودم.. کارشناس حقوقی پلیس راهور بودم.. الان تو خونه ام در حال حاضر

وااای منم ریاضیم عالی بود رفتم انسانس

خیلی عذابه بود دبیرستان خدایی خوب شد تموم شد 😂😂 فکر کن ریاضی و شیمی نبود تو انسانی منم از تاریخ و جغرافیا سر در نمیاوردم دقیقا همونا رو مجبور بودم امتحان بدم

وااای عربی رو بگو 😂😂😂 متنفر بودم ازش

الان مجبوری عربیم عالی شده 🤣🥀 واقعا روزگار عجیبیه