جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خب توی زندگی مشترک تقسیم وظیفه صورت میگیره. وقتی یه مرد اومده وظیفه تامین زندگی رو به عهده گرفته خوبه که خانوم هم وظیفه مدیریت منزل رو به عهده بگیره. البته کلا کار خونه سنگینه و مرد بهتره که کمک کنه. ولی اینم باید توجه داشته باشیم خستگی برای مرد هم هست.
اگه خانوم و آقا هردو شاغل باشن بحثش جداست.
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️مولانا♥️حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
موقع بارداریم از سه ماهگیم تا موقع زایمان و الان که بچه م چهل روزشه، ظرفها رو شوهرم میشوره. یا سفره پهن میکنه جمع میکنه چای میذاره، دیگه عادت کرده. به نظرم شراکتی انجام بشه خیلی خوبه. نگیم وظیفه من نیست یا نوبت من نیست. با توجه به موقعیت به هم کمک کنن
جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
ولی زن خونه دار اگه کار خونه نکنه چیکار میکنه؟(خودم یک مدته خانه دار شدم)
خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.