2777
2789
عنوان

مرد خودشیفته چه علائمی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 41 پست
شما رفتی با یکیشون زیر سقف😢؟تو زندگی مشترک چرا میگی بدتره؟چه فرقی با اعتماد به نفس داره

زير يه سقف نرفتم اما ميدونم خيلي بدن 

دو تا اختلال شخصيت خودشيفته و شكاك رو اصلا نميشه باهاشون زندگي كرد 

چون بري زير يه سقف از اون چيزي كه دوران نامزدي و آشنايي هستن بدتر ميشن 

فردي كه اعتماد به نفس داره مثل فرد خودشيفته مغرور و لجباز و طلبكار و كينه اي نيست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لاو بامبینگ هست اون اوایل آشنایی

بمباران عشقی؟  دقیقا همینطوری بود.. پست قبلیم بخون متوجه میشی ، همون آدمی که خودشو کشت تا قبول کردم آشناشیم ، دوماه بعد قطع ارتباط ازدواج کرد!

نسبت به خیلی چیزا مطمئن نیستم، فقط مطمئنم خدا کسی رو که همه چیو رها کرده و اومده طرفش ، تنها نمیذاره🥰 خدا تلخی انتظار کشیدنت رو میدونه، ولی تو هم بدون همین خدا در جواب صبرهات درهایی رو برات باز میکنه که هیچ کس قادر به بستنش نیست💗🍭
برای اینکه زندگیتو سیاه میکنه پیج الهام بیژند و دکتر زهره نوری رو ببین توی اینستاگرام

زهره نوری رو همین امروز دیدم  تو سرچ اینستا زدم خودشیفته🙃  اونقد سمی ان که بعد از جدایی حتما باس بری تراپی بشی، اینقد که اعتماد بنفست تخریب کردن با مقصر جلوه دادن آدم

نسبت به خیلی چیزا مطمئن نیستم، فقط مطمئنم خدا کسی رو که همه چیو رها کرده و اومده طرفش ، تنها نمیذاره🥰 خدا تلخی انتظار کشیدنت رو میدونه، ولی تو هم بدون همین خدا در جواب صبرهات درهایی رو برات باز میکنه که هیچ کس قادر به بستنش نیست💗🍭
زير يه سقف نرفتم اما ميدونم خيلي بدن دو تا اختلال شخصيت خودشيفته و شكاك رو اصلا نميشه باهاشون زندگي ...

اوف🥲  خدا دو تا آدم از این دوتا نمونه رو امسال از سر راهم دور کرد.. وای باورم نمیشه.. یکیش بدبین شکاک طور بود و خسیس اون یکی خودشیفته . همزمان اومدن تو زندگیم 

شکاکه رو جواب رد دادم بخاطر رفتارا و حرفاش، البته اصرارهای خودشیفته و ابراز علاقه و بدگوییهایی که ازین خواستگارم میکرد، هم بی تاثیر نبود. 

خودشیفته هم که وابسته ام کرد، بعد کلی اذیتم کرد بخاطر زودرنجی و توقعاتش ، توقع کرد سر مسائل مهم بازم کوتاه بیام ، بهونه اورد ، داغونم کرد رفت دوماه بعد ازدواج کرد.. پست قبلیم بخون🙃

اوف🥲 خدا دو تا آدم از این دوتا نمونه رو امسال از سر راهم دور کرد.. وای باورم نمیشه.. یکیش بدبین شک ...

اره میدونم خیلی بدن 

عزیزم برات تجربه شد دفعه بعدی مورد بعدی زود تشخیص میدی و این عالیه دیگه بهش فکر نکن همون بهتر که رفتن راحت شدی 

برای ازدواج باید صبور باشی و با هر کسی به هر قیمتی ازدواج نکنی 

سلام عزيزم اره تو پرستاري ميخونيم چند واحد روان پرستاري داريم با بيماري هاي روان آشنا ميشيم شايد در ...

عه واقعا؟  پس چطور الان زنش یه پرستاره و متوجه این اختلال نشده بیچاره🥲؟

البته خب اگه آشناییشون فقط همین دوماه طول کشیده حق داره نشناخته باشتش.. چون اینا اول رابطه بسیار جنتلمن و بامحبت ظاهر میشن. ولی بعد عوق🤢 خدا به داد دختره برسه صبرش بده

اره میدونم خیلی بدن عزیزم برات تجربه شد دفعه بعدی مورد بعدی زود تشخیص میدی و این عالیه دیگه بهش فکر ...

اره واقعا ازدواج خیلی سخت شده تو این دور و زمونه . آدم خوب رو ففط خدا بداره جلو راحت ففط توکل کنی بهش اون درستش کنه وگرنه ادم چی میفهمه باطن آدما چیه ازبس دورو و دورنگی زیاده

اره واقعا ازدواج خیلی سخت شده تو این دور و زمونه . آدم خوب رو ففط خدا بداره جلو راحت ففط توکل کنی به ...

اره دقیقااا 

من که پسر خوب ندیدم همشون مزخرفن معتاد و دخترباز و … خودشیفته هم بودن😂 

انشالله یه پسر خوب گیرمون بیاد