2777
2789
عنوان

خودتو به خاطر دیگران تغییر نده

102 بازدید | 17 پست

بچه ها من وسواس فکری دارم 

توی اعتقاداتم توی همه چیز

الان این ذهنمو درگیر کرده که اگه هممون بگیم ما خودمون رو به خاطر دیگران تغییر نمیدیم

اونوقت خیلی مسخرست

چون یه سریا بد دهنن

لونوقت خودشونو به خاطر دیگران تغییر ندن؟

اونور را نگاه کن.

ادم فحاش باید خودشو بخاطر خودش تغییر بده نه دیگران ، چون هر آن ممکنه یکی مث بزنتش آش و لاشش کنه ، اون تغییر منظورش این نیست 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

این جمله برای همه چی صدق نمیکنه!

مثلا یه نفر چاقه،به کسی جز خودش آسیب نمیزنه!میتونیم بگیم اگر میخوای لاغر شی برای خودت لاغر شو نه نظر مردم!

ولی یکی که بددهنه داره به دیگران آسیب میزنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادم فحاش باید خودشو بخاطر خودش تغییر بده نه دیگران ، چون هر آن ممکنه یکی مث بزنتش آش و لاشش کنه ، او ...

اره 

ببین مغزم اینو قبول نمیکنه

دیشب انقدر بابت اینجور چیزا اورثینک کردم داشتم میمردم

وقتی بیخیالم همه چیز خوبه

اونور را نگاه کن.

این تغییر با اون تغییر فرق میکنه،ینفر بد دهنه براساس تحقیق در حوزه ی اخلاق باور های اعتقادی وجدان خودش یا هرچیزی ب این نتیجه میرسه ک بد دهنیشو بزاره کنار ینفر نقش بازی میکنه برا اینک بهش نگن ادم بد دهنیه تو اون جمع بد دهنیش رو میزاره کنار و درواقع ذاتش هیچ تغییری نکرده فقد داره نقش بازی میکنه و وقتی تو جمع بد دهنا قرار میگیره برمیگرده ب تنظیمات کارخونه،ت مبحث روانشناسی بوده ک همچین افرادی ب مرور زمان دچار اختلال دوقطبی یا چن قطبی هم شدن

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید

موضوع دیگه ای که همش بهش فکر میکنم اینه که نمیتونم عیب های اخلاقیم با دیگران رو پیدا کنم

گاها رفتار های بدی نشون میدم که برای همه این اتفاق میفته اما نمیتونم عیب محسوبشون کنم چون از قصد نبودن 

همش فکر میکنم که نکنه خیلی خودشیفتم

اونور را نگاه کن.

کسیک بخاطر نظر دیگران خودش رو توی چارچوب قرار بده دچار انواع اختلال های روانی ریز و درشت میشه و روز ...

میشه اون بالا کامنت قبل از این کامنتتون روهم ببینید

اونور را نگاه کن.

موضوع دیگه ای که همش بهش فکر میکنم اینه که نمیتونم عیب های اخلاقیم با دیگران رو پیدا کنمگاها رفتار ه ...

شاید کمال طلب باشی اگ معمولن ت جمعا چصی میای اونموقع میشه گفت دچار خودشیفتگی شدی،باس ببینی خودت یا عرف چه چیزهاییو اخلاقی میدونی یا اینک از معیارهای اخلاقی مکتوب شده مص اخلاق در مذاهب و..استفاده کنی اونموقع متوجه درست و غلط بودن اون حرکتی ک زدی میشی

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید