2777
2789

گفت که ن

اگه رفته بودم سربازی حداقل کارت پایان خدمت داشتم

میتونستم حداقل برم جوازکسب بگیرم و...

الانم که کسی کار به دانشجو نمیده.

البته داداش منو همه تو دانشگا مسخره اشم میکنن برا همینم هست بدش اومده از دانشگاه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعضی از ازادا از دولتی هم بهترن چ ربطی داره و حتی واسه مهاجرت رنک دانشگاه ازاد از اکثر دولتیا بهتره اینو از خودم نمیگم ی کلیپ بود همه اینارو میگفت

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

تو محیطش ک واقن خوش میگذره یع عده بچه های خفن و لاکچرین ، ولی یخورده اساتید کم کاری میکنن و دل ب کار نمیدن و نظم ندارع دانشگاه، ولی فک میکنم ک این موضوع تو دانشگاه های دولتیم باشع دیگه الان کسی مسعولیتی ک بر عهدشه خیلی درست انجام نمیده متاسفانه

مهم اینه با چه هدفی دانشگاه میری و دنبال چی هستی؟

من خودم که رفتم گفتم حداقل به یک مرتبه بالاتر میرسم.

نه که استاد بخواد ما درس بدیم الانم 60 تا سوال فرستاده همش سخت مثل چی توش گیر کردم.

داداشمم همش میگفت میخوام استاد دانشگاه شم از روزی که رفته دانشگاه میگه غلط کردم اگه رفته بودم خدمت الان پایان خدمت داشتم بعدشم میرفتم اسنپ یا مثلا پیک موتوری چیزی

بعضی از ازادا از دولتی هم بهترن چ ربطی داره و حتی واسه مهاجرت رنک دانشگاه ازاد از اکثر دولتیا بهتره ...

وا منظورت چیه شاید چهار تا پنج تا دانشگاه آزاد تو ایران خوب باشه اونم تهران و چند تا شهر دیگه 

وگرنه دولتی بهتره چون رتبه بهترا را جذب میکنه 

وا منظورت چیه شاید چهار تا پنج تا دانشگاه آزاد تو ایران خوب باشه اونم تهران و چند تا شهر دیگه وگرنه ...

ببین کلا واسه لیسانس ازاد و دولتی زیاد فرقی نداره ی نفرو میشناسم دولتی شهرستان و ازاد تهران قبول شد با ی استاد دانشگاه خیلی خوب مشورت کرد گفت فرقی داره همون دولتی و برو.اونم من نگفتم ی کلیپ اینستا بود دانشگاها رو مقایسه میکرد از این پیجای غیر معتبرم نبود

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

ببین کلا واسه لیسانس ازاد و دولتی زیاد فرقی نداره ی نفرو میشناسم دولتی شهرستان و ازاد تهران قبول شد ...

مگه میشه استادای و هیئت علمی دانشگاه های دولتی هم رزومه شون بهتره و هم معتبرترن

البته خب کسی که پول میده برا درس خوندن خب سختشه اعتبار دانشگاهش هم زیر سوال بره