2777
2789
عنوان

تا حالا پدرتون شما رو تهدید به کشتن کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 100 پست
از نظرش ما مشکل روانی داریم خودش سالمه البته چرا سالم نباشه کاری کرد ک مامانم از شدت فشار اعصاب استر ...

ای بابا🥲

آقایون عقل کل لطفا درخواست ندید تو زمینه اصکلی ثابت شده ایین دیگ بیشتر ازین اوردوز میکنم بسه!😑🔪

اخه تا این حد خشونت خیلی بده خب

نگا ی آدمیه که اگه ی لحظه کار خوبی میکنه بعدش ب چیزی میگه که اصن از نیش مار بدتره . بابام آدم نمک نشناسیه هر جا ک میرم باورشون نمیشه ک این بابامه . آخه من خودمو تو اجتماع خیلی سطح بالا مغرور میگیرم نمیخام کسی بفهمه چ مشکلاتی دارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بازم جواب سوال من نیست ،اگه پدرتون حس افتخار داشت نسبت به شما هیچ وقت این حرفو نمی زد مثلا درس خون ب ...

نه ار نظر بابام ما ی مشت احمق نفعم خر هستیم در صورتی که من تو مدرسه داخل امتحان های نهایی برای کنکور معدلم بالای ۱۹ شد . همه میگن تو خیلی باهوشی 

بابام کلا وجود دختر رو ننگ میدونه 

ببخشیدا ....بگیره همچین پدریو ک اینا رو اولویت قرار میده و ترجیحشون میده به حضور و سلامتی دختراش در ...

من که نگفتم کار پدرش خوبه ،گفتم بعضی از مردا که دختر دوست ندارن اگه دختراشون یه ویژگی شاخص مثبت داشته باشن که بتونن بهش افتخار کنن از خر شیطون پیاده میشن 

من خودم دخترم خودم دختر دارم معلومه که دوست ندارم کسی با من و همجنسام اینجوری برخورد کنه

منم ظهری کلی با بابام‌بحثم شد خواهرمم دیگه حمایتم کرد بعدش داداشم پشت بابامو میگرفت با اونم بحثم شد. ...

بابام میگه تو اگه پسر بودی برات همه کار میگردم ولی دختر هستی کاری برات نمیکنم 

وای خیلی بده ولی سعی کن کلاااا نشنیده بگیری

خب چیکارکنم کلا راضی نیست ازمون با اینکه شوهرم ادم خوبی بود براش اینقدر بی محبتی دراورد زنگش میزد جوابش نمیداد از عمد تا ازش زده شد حالا که بهش زنگ نمیزنه میگه شوهرت بده منم جوابش دادم میگه تو بدی فقط پسرام خوبن

دخترم همه ی زندگیمه 

چقد ناراحت شدم.پدر خدا بیامرزم همیشه میگفت شوهرتون نمیدم میخوام ترشی بندازمتون.یادمه خواستگار میومد میگفت دخترم بچس  اما همه ما مشکلات داریم نگران نباش

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
بابام میگه تو اگه پسر بودی برات همه کار میگردم ولی دختر هستی کاری برات نمیکنم

بابام اینو نگفت ولی در عمل همینکارو کرده برا پسرش هرچی بگی انجام داده ولی ما انگار دختراش نبودیم  ظهری گله کرد از من و شوهرم منم بهش گفتم مقصر خودت بودیو غد بازیات از ما گله نکن

دخترم همه ی زندگیمه 
نه خاهرم تا حد امکان توی خونه نمیچرخه بیشتز تو اتاقه

اگ تونست بره سر کار ک تو خونه نباشه ببینه باباتو

توام دعا میکنم ایشاللع سرنوشت خوبی داشته باشی هم تحصیلی هم بقیه زندگیت 

و هر دوتون اونقد همسرای خوبی قسمتتون بشه ک همه ی کارای باباتون جبران شه❤️‍🩹