کلا دوتا بچه ایم که دختریم بابام دختر داشتنو ننگ میدونه میگ هر کی دختر داره بدبخته . بعد خاهرم ک بچه اوله وقتی بابام نگاهش میکنه ی جوری با نفرت که من خاهرمو ب ی بهونه میکشونم تو اتاق . حتی ب مامانم گفت من اینو میکشم هیچی پام نیس ب خودمم گفته خاهرتو میکشم . ولی همیشه با خودم میگم حق من این نبود که تو همچین خانواده ایی باشم
نگا ی آدمیه که اگه ی لحظه کار خوبی میکنه بعدش ب چیزی میگه که اصن از نیش مار بدتره . بابام آدم نمک نشناسیه هر جا ک میرم باورشون نمیشه ک این بابامه . آخه من خودمو تو اجتماع خیلی سطح بالا مغرور میگیرم نمیخام کسی بفهمه چ مشکلاتی دارم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ببخشیدا ....بگیره همچین پدریو ک اینا رو اولویت قرار میده و ترجیحشون میده به حضور و سلامتی دختراش در ...
من که نگفتم کار پدرش خوبه ،گفتم بعضی از مردا که دختر دوست ندارن اگه دختراشون یه ویژگی شاخص مثبت داشته باشن که بتونن بهش افتخار کنن از خر شیطون پیاده میشن
من خودم دخترم خودم دختر دارم معلومه که دوست ندارم کسی با من و همجنسام اینجوری برخورد کنه
خب چیکارکنم کلا راضی نیست ازمون با اینکه شوهرم ادم خوبی بود براش اینقدر بی محبتی دراورد زنگش میزد جوابش نمیداد از عمد تا ازش زده شد حالا که بهش زنگ نمیزنه میگه شوهرت بده منم جوابش دادم میگه تو بدی فقط پسرام خوبن
بابام میگه تو اگه پسر بودی برات همه کار میگردم ولی دختر هستی کاری برات نمیکنم
بابام اینو نگفت ولی در عمل همینکارو کرده برا پسرش هرچی بگی انجام داده ولی ما انگار دختراش نبودیم ظهری گله کرد از من و شوهرم منم بهش گفتم مقصر خودت بودیو غد بازیات از ما گله نکن