2777
2789

خواهش میکنم

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام بر ابراهیم واقعا مجذوب داستانش شدم

پرستارید؟؟

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

پدر من کرونا گرفت..سه هفته طول کشید.‌روز اخر پاهاش ورم کرد..یه هفتس بیمارستانیم..دکترا چیزی نمیگن..از دلواپسی دارم میمیرم

بگو اگه بدونم کمک میکنم

یه بار میگن کلیش مشکل پیدا کرده..نفرویت دادن..بعد گفتن کبدش..اخه جواب نمیدن..یعنی حیرون شدیم

یه بار میگن کلیش مشکل پیدا کرده..نفرویت دادن..بعد گفتن کبدش..اخه جواب نمیدن..یعنی حیرون شدیم

ورم پا یا مشکل قلبیه یا مشکل کبد یا مشکل کلیه یا تخریب دریچه رگ های پا 

باید همه ازمایش ها رو بدن بفهمین کدومه 

ورم پا یا مشکل قلبیه یا مشکل کبد یا مشکل کلیه یا تخریب دریچه رگ های پا باید همه ازمایش ها رو بدن بفه ...

قلبش نارسایی کم داره.ای اف ۳۷ هست..