2777
2789
عنوان

رابطم همش شده ابراز علاقه😬

372 بازدید | 59 پست

اگه ۲ ساعت حرف بزنیم ۳ ساعتش ابراز علاقه اس ن از روزمره اش میگه ن از درس و دانشگاه و خاطرات و خانوادش خییییییلی بهش گفتم بگو اما هر بار میگه باش و نمیگه

خیلی احساسیه خیلی لوسه خیلی پرنسسه روزی ۵۰۰ هزار بار میگه دوست دارم منم میگم خیلیم حس خوبی بهم میده اما خب دلم میخواد از بقیه چیزاهم بگه اصلا هم طوری نیست یگم اره خوشی زده زیر دلم یا خوبی ک زیاد بشه ادم زده میشه فقط میخوام اوناهم کنارش باشن و اینکه هیچ جوره نمیتونم از ناراحتیم یا دلخوریام بگم چون اون زودتر قهر میکنه و مثلا میخواد از دلم در بیاره اما نمیتونه هر بار خودم باید از دلش درارم البته جفتمون کینه ای نیستیم اما اصلا بلد نیست معذرت خواهی کنه و درک کنه ک ناراحتم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه دوس پسرته رو ادامه رابطه ات فک کن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
بپرس بگه

اره همیم کارو میکنم مثلا یا خودم شروع میکنم از زندگیم و خاطراتم گفتن خیلی خوب همراهی میکنه اما اون نمیگه اصلا دلم میخواد ی بار اون سر صحبتو باز کنه ی بار اون خاطره بگه ی بار اون سوال بپرسه 

تو خودت سوال جزئی بپرس اگ کلی بپرسی جواب نمیده

ره همیم کارو میکنم مثلا یا خودم شروع میکنم از زندگیم و خاطراتم گفتن خیلی خوب همراهی میکنه اما اون نمیگه اصلا دلم میخواد ی بار اون سر صحبتو باز کنه ی بار اون خاطره بگه ی بار اون سوال بپرسه 

اره همیم کارو میکنم مثلا یا خودم شروع میکنم از زندگیم و خاطراتم گفتن خیلی خوب همراهی میکنه اما اون ن ...

پسرا همینن ول کنی فقط از رابطه و این جور چیزا حرف میزنن

خدایا شکرت   
پسرا همینن ول کنی فقط از رابطه و این جور چیزا حرف میزنن

نه اصلا راجب رابطه نمیگه اما اگه من مثلا اگه من سکوت کنم  میگه دوست دارم و عاشقتم و بدون تو میمیرم کلا همههههههه حرفش ابراز علاقس 

ره همیم کارو میکنم مثلا یا خودم شروع میکنم از زندگیم و خاطراتم گفتن خیلی خوب همراهی میکنه اما اون نم ...

نگفتم تو بگو ، گفتم تو سوال بپرس مثلا بگو راستی اون دوستت که فلان جور شده بود قضیه‌ش چیشد 

یا واکنش مادرت وقتی فلان کارو کردی چی بود ...

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

قربونت خدا برم ب یکی اصلا زبون نیش مار میده «من😂»ب یکی زبون محبت کردن میده مثل طرف تو 😂😂😂 بنظرم ناشکری نکن خوب بود مثلا آدمت مثل زبون سگ من داشت بدبخت می‌شدی البته خدا نکرده😐😂

نگفتم تو بگو ، گفتم تو سوال بپرس مثلا بگو راستی اون دوستت که فلان جور شده بود قضیه‌ش چیشد یا واکنش م ...

همین کارو میکنم کلا خودم ب بهانه های مختلف ازش میپرسم ولی خب دلم میخواد خودش ی بار بگه مثلا میگم خوب از سربازیت بگو چطور بود دوست و رفیق داشتی سخت بود یا اسون فقط میگه شیراز بودم و مزخرف بود میگم خب میگه همین

قربونت خدا برم ب یکی اصلا زبون نیش مار میده «من😂»ب یکی زبون محبت کردن میده مثل طرف تو 😂😂😂 بنظرم ...

منم گفتم همون بالا خیلی خوشحالم و اصلا خوشی نزد زیر دلم اما دلم میخواد اونم حرف بزنه باهام از زندگیش بگه