2777
2789

دوستم با یه پسری آشنا شده تازه پسر خوب و با ادبی هم هست خیلیم دوستمو میخواد یادمه اوایل براش هدیه خریده بود چند روز پیش بهش گفته می‌خوام ببینمت از یه شهر دیگه هست امروز اومده شهر ما به دوستم گفته بوده تا الان احساس میکنم فهمیدی من بهت علاقه دارم و از این حرف ها بعدش بهش گفته این یه ماه بابت استرس امروز خوابم نبرده همش فکرم درگیره که چجوری بهت بگم بهش گفته بوده ببین من خیلی دوست دارم ولی نه خونه دارم نه ماشین فقط یه کار دارم اگه دوست داری باهم باشیم یه فرصت بهم بده یکم بتونم به زندگیم سر و سامون بدم اگه هم قبول نمی کنی برات آرزو های بهترین ها رو دارم فوقش بهم میگی نه من هم یه مدت حالم بده میشه بعدش خوب میشم ولی خیالم راحته که کسی رو سر کار نزاشتم به دوستم گفته یه هفته فکرتو بکن جوابشو بهم بده 

نظر شما چیه سن هر دو هم 22هست 

وضع مالی دوستم خوبه ولی وضع مالی پسره همچین تعریفی نداره پدرش هم نمی‌تونه کمکشون کنه چون گفته بوده به دوستم نمی‌خوام خانوادم رو تحت فشار بزارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله

درباره ی حقوق پسره یکم اطلاعات به دست بیارن خوبه

هرچند پسره معلومه پایه حرف خودش میمونه

اگه دوستتون میتونه فعلا با این قضیه کنار بیاد مشکلی نیست

الان معلوم نمیشه

حدود پنج سال دیگه معلوم میشه همچی

درباره ی حقوق پسره یکم اطلاعات به دست بیارن خوبههرچند پسره معلومه پایه حرف خودش میمونهاگه دوستتون می ...

حقوقش ماهی 20تومن هست اینگار 

به دوستم گفته یه سال نهایت دوسال بهم فرصت بده پنج سال که عالیه 😁

درباره ی حقوق پسره یکم اطلاعات به دست بیارن خوبههرچند پسره معلومه پایه حرف خودش میمونهاگه دوستتون می ...

پیش برادرش کار می‌کنه چیزی که به دوستم گفته 

درس هم میخونه سال آخر هستند البته دوست من یه ترم زودتر تموم کرد برای همین اینو بهش گفت