2777
2789

رفته بودیم براش لباس بخریم بعد ۹۰۰ بود کلا بعد ۷۰۰ تومن اصلا من خودم گذاشتم

دوبار رفته بود پرو کرده بود اولین بار مامانمم گفت تو هفتصد جمع کن من میگیرم ازش خدایی خواهرم با کلی ذوق پولش و جمع کرد من گفتم خودم میدم امروز رفتیم هی گفت نمی‌خوام بریم من میدونم دیگه مامان چ جوری میخواد منت بزاره سر من  گفتم ن بیا بریم 😐 رفتیم بعد یارو گفت ۹۰۰ و ۷۰۰ بدم ؟ میخوای ضرر کنم و فلان مامانمم گفت خودت گفتی مرده و حرفش بچم ذوق داره بعد هی گفت و اینا پسره ام جوون بود گفت ن و فلان باباشم بود مغازه ام شلوغ بود خواهرم هی خودش و زد این ور اون ور با اخم رفت بیرون از مغازه مامانمم رفت دنبالش گفت میخوای یا ن گفت منم نمی‌خوام بعد شروع کرد قیافه گرفتن رفتیم وسط راه مامانمم رفته بود همون قیمتی ک یارو گفت خرید بعد آمد گفت آره صد تومن از جیب خودم گذاشتم و این از مد افتاده این همه لباس داشتی واجب نبود اینا خواهرم شروع کرد گریه کردن 

حالا کاری ندارم ها مامانم وام اینا میریزه ولی الان دومین باره خواهرم تا لباس میگیره گریش درمیاد اونم سر صدتومن اخههه چ ارزشی داره  بیچاره اصلا ذوقش کور میشه چرا اینجوری می‌کنه مامانمم؟ 

اخرشم خواهرم وسط خیابون لباس و انداخت رفت 😐 مامانمم برگشته میگه آره تو نذاشتی من تخفیف بگیرم تو اخم کردی تو روزگارمو سیاه کردی 

جفتشون دارن گریه میکنن اصلاااا هیچی ندارم بگم 

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا درک نمیکنم

وقتی یکی بچه میاره باید هزینشم بده

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

سر یه چیز الکی چرا اخه دعوا کردن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

واقعا ارزش این همه اعصاب خوردی نداشته

لباسه چیشد اسی 

هنوز کف خیابونه؟؟😂

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

من اصلا نفهمیدم چیشد

هیچی مامانمم سر صدتومنی ک گذاشت رو لباس شروع کرد  غر زدن به خواهرم !!! الان دوبار صد تومن رو لباس خواهرم گذاشت دوبارم گریشو در آورد 

خواهرمم می‌گفت من نمی‌خوام اونجوری از فروشنده لباس بخری همه داشتن نگاه میکردن الان فکر کردن ما پول نداریم 

بعد لباس و وسط خیابون انداخت رفت 😐

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃

مادرتون شاغل هستند ؟خرج خونه با پدرتون هست ؟ 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺