چون حالم خوب نبود شب یلدا خونه باباش برم اینجوری بهم گفت.....
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....
#غزه خوندن این تاپیک ده دقیقه بیشتر وقتت رو نمیگیره https://www.ninisite.com/discussion/topic/12808447/طب-سنتی-چیه خدا شفا رو توی گیاهان زیادی گذاشته من بعد از اینکه گیر یه دکتر بی وجدان پولی افتادم این تاپیک رو زدم امیدوارم همیشه سلامت باشید❤️❤️❤️❤️❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بگو الویت منم خانوادمن که نیومدم لنگه تو کف خیابون افتاده کسیم نیست برداره
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....