پشت سر هم دروغ میگه به همه.مامانش همکاراش اشنا فامیل حتما باید تو هر جمله ش ی دروغی باشه.
بهشم میگم چرا دروغ میگی میگه تو روانی فلان.
نارسیسیسته و اشتباهاتشو نمیپذیره.
همه هم فک میکنن فرشتست.
ازش خسته و متنفرم.....
کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy
با ریتم بخونین🤭❤ پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بهش اهمیتی نده تو داری بخاطر اون خودتو اینجوری عذاب میدی؟
اخه چرا انقد دروغ میگه؟
مثلا بگی ناهار چی خوردی دروغ میگه اخه اینم دروغ داره؟ دروغایی که براش هیچ سودی نداره حتی!اگه راستشم بگه ضرری نداره. ولی انگار کلا فک میکنه راست بگه باخته همش دروغ میگه که ضرر نکنه هررررجایی شد حتما ی دروغ میگه. برا همین همه فک میکنن فرشته است.از بس با دروغ خودشو عالی جلوه داده
کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy
احتمالا زمان بچگی اگه راستش رو میگفته بزرگترا دعواش میکردن و اینم ترسیده شده و از اون موقع شروع کرده به دروغ گفتن و عادت کرده
البته فقط یه حدس هست
با ریتم بخونین🤭❤ پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................
عجب تبدیل شده به عادتش دیگه من اصلا خدایی نکرده نمیخوام قضاوت کنم فقط یه حدس هست احتمالا زمان بچگی ا ...
اونشو نمیدونم ولی نارسیسیست هست و یکی از علائم این افراد دروغ های بی وقفه هست