2777
2789

کسی هست این تجربه رو داشته باشه یا حس کنه همسرش اندام و چهره خواهرشو بیشتر دوست داره؟ یا اگر همچین موردی شنیدید بگید سوال دارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب ویژگی های ظاهری هر کدوم از خواهرا چطور بود در واقع تفاوتشون چی بود که آقا جذب خواهرزنش شده بود ول ...

زن خودش قدش تقریبا کوتاه بود فیس خیلی نازی داشت باس ن نداشت بالا هم معمولی

خواهره قد بلند فیسش قشنگ نبود هیکل فوق العاده داشت سین ه و با سن خیلی قشنگی داشت 

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
خب ویژگی های ظاهری هر کدوم از خواهرا چطور بود در واقع تفاوتشون چی بود که آقا جذب خواهرزنش شده بود ول ...

والا بیس چهره شون که  شبیه هم بود. چیز خاصی نداشت خواهره تو ظاهر

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

اول اینکه اگه توهینی توی پیامت میدیدم ساکت نمیموندم که بخوای از خجالتم در بیاری

دوم اینکه اول بلد شو چجوری تاپیکت رو مدیریت کنی بعدش تاپیک بزن

سوم اینکه برام سواله چرا در مقابل من فقط گارد گرفتی چجوری درمورد این پیام احساساتی نشدی‌؟ اره اخه شنیدم میگن لاغر باشه زود گشاد میشه بعدم بعضی چنددششون میشه ب استخون بزنن ترجیح میدن گوشت باشه😂😂😂

وقتی بحثی رو شروع میکنی بمون و تمومش کن مثل بزدلا قفل نکن

من انقدر حقیر نیستم که هرجا کم میارم برم توی تاپیک های طرف بگردم چیزی پیدا کنم

فقط خواستم بهت نشون بدم همه ما گاهی دچار کمبود اعتماد به نفس میشیم

باز خوبه من یه مشکل داشتم دلم واست سوخت وقتی دیدم میخوای ۲۰ تا عمل زیبایی انجام بدی 😏

من انقدر حقیر نیستم که هرجا کم میارم برم توی تاپیک های طرف بگردم چیزی پیدا کنمفقط خواستم بهت نشون بد ...

من مشکلی با لاغری تو ندارم 

با اینکه لاغر باشی و بابتش متاسف باشی ولی با پررویی به افراد متفاوت با خودت توهین کنی و بگی کمبود وزن خوبه مشکل دارم 

اون خانم هم خودش اعتراف کرد چاقه و من هم اشاره کردم خطاب به هر دوتون دارم انتقاد میکنم

هر موقع من به کسی که عمل زیبایی انجام داده انتقاد کردم این تاپیکو بکوب تو صورتم به ماجرای فعلی ربطی نداشت

اول اینکه اگه توهینی توی پیامت میدیدم ساکت نمیموندم که بخوای از خجالتم در بیاریدوم اینکه اول بلد شو ...

در ضمن بزدلی صفت شماست من اگه تاپیکو قفل نمیکردم بحث تا فردا ادامه پیدا میکرد تاپیکم میترکید چون امثال شما ادب رو رعایت نمیکردید تاپیک من به فنا میرفت