2777
2789
سرشب زنگ زدم ببینم چیکار میکنه گفت یه سویت گرفته مشهد شبی چهارصدتومن پیش من واسش هتل بود

خوب کردی گلم تو شوهر داشتی باید میرفت دا واقعا خیلی پررو بود نشسته بود نمی‌رفت اینقدر حرص خوردم از دستش واقعا ی هفته از مغزم بیرون نمیرفتی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب کردی گلم تو شوهر داشتی باید میرفت دا واقعا خیلی پررو بود نشسته بود نمی‌رفت اینقدر حرص خوردم از د ...

خانوادش باید میفهمیدن خودش ک درک نداشت بیرونش نمیکردم چندسالی سرم اوار بود زنیکه پررو

سلام عزیزم اره بیرونش کردم شوهرم گفت خجالت میکشم بهش چیزی بگم دوسه روز لفتش داد خودم جوابش کردم گفتم ...

توکه کلی پست داشتی الان هیچی نداری

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت
بچه ها اون که به شوهرش اشتباهی پیام داده بود نمی‌دونید چی شد؟

منم برا‌ش تایپک زدم گفتن دورغ بوده نکبت 

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
بچه ها اون که به شوهرش اشتباهی پیام داده بود نمی‌دونید چی شد؟

فیک بود اون

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
دو سه روزه فکرم همش پیش اونه ک چیکار کرد

بیرونش کرد...رفته مشهد آویزون یه خونواده دیگه شده...بهش گفتیم دیگه دلت براش نسوزه و راه نده...برای اون خانم هم آرزو کردیم که حداقل به استقلال مالی برسه و مستقل شه

بیرونش کرد...رفته مشهد آویزون یه خونواده دیگه شده...بهش گفتیم دیگه دلت براش نسوزه و راه نده...برای ا ...

امروز رفته سویت گرفته ماهی ۱۲ م باید پول سویت بده فقط اون خانواده هم رو بهش ندادن