2777
2789
عنوان

بیاین از رفتارهای خانواده شوهرم تو شب یلدا بگم😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 3153 بازدید | 151 پست
انقد از مادرشوهرم ناراحت شدماصلا باهاش حرف نزدم تا خودش باهام حرف بزنهدید ناراحتم شروع کرد میوه تعار ...

همین که اعتناشون نزاشتی کارخوبی بود. جاری می خواستی ازدورسلام بدی. مثل خودشون رفتارکن

بابا شوهرو که ول کن الان مرد وجود نداره که بشه روش حساب کردی ‌اگر سالی یباره عیبی نداره ‌ ولی اگر چن ...

با روش من پیش بریم آدم میشن

شوهرم فک میکنه خانوادش آش دهن سوزی هستن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماهم همیشه فقط من و جاریام کار میکنیم تازه اونا تعدادشون بالاس من و شوهرم ۲نفریم،ظرف ۲۰.۳۰نفرو باید ...

آره اینام‌همینن

میگم که فک میکنن فقط عروس کار میکنه.دفعه بعد برمیگردم به روند خودم.دختر جاریم ۱۴ سالشه نیومد کمک من

فقط عین چی میخورن

ای بابا

هر سری که خونه مادرشوهرم میرفتم. 

مریم خانم برنامه اش همین بود.  بعد نهار سریع مانتو می پوشید میرفت. همیشه هم بهانه اش این بود مادرم مهمانی داره! 

منم ساده بودم باور میکردم. 

(مهمانی ها خوبه خلوت باشه هر بچه ای را جدا دعوت کنند) اینقدر بدم میاد بعضی ها زرنگی می‌کنند ظرف نمی‌ ...

منم نمیگذرم

خب من که داشتم میشستم،سه نفر میتونستن بیان کمک

بخدا لب باز نکردن.مادرشوهرمم هی زیر زیرکی منو چک میکرد ولی نمیگفت دخترم پاشو کمکش کن

نه بچش کوچیکه.خرابکاری کرد رو فرشولی خب خواهرای شوهرم نشستن به حرف زدن.اصصصصلا به روی مبارکشون نیاور ...

راستش من دیدم با بچه بزرگ مثلا بچش میاد صداش میکنه این میره که میره نمیدونم بقیه رو چی فرض کردن خخخ

کاش شوهرت میومد کمکت لاقل

جاری بزرگم داشت غذا میپخت،شوهرش رفت بلند بلند گفت خانوم این همه آدم فقط تو غذا میپزی؟

از زرنگی اینجوری گفت تا جلب توجه کنه.اونوقت شوهر من عین چی نشست ور دل مامانش.

حتی نگامم نمیکرد نامرد.

ما همیشه میربم خونه مادرم دستش درد نکنه همچی آماده میکنه غذا آماده میکنه میوه همچی ما فقط ظرفارو اخر میشورین اونم به کمک هم نه دست تنها راستی استاتر پس کی ظرفهارو خشک کرد ؟؟؟

ما هم همینیم سه تا عروسیم . مجبووریم یلداها بریم . چون پسرا موظفن برن ور دل مادرشون . کلی هم خوراکی ...

نه من هیچی نخریدم

چون قدر نمیدونن

هرکاری براشون بکنیم فقط کار پسر کوچیکه رو میبینن

برای چی بخریم و به چشم نیاد؟؟؟؟