2777
2789
بخدا اعصابم نمیکشه هرروز فشاررومه هرروز یه مسئله تا اخرسال خیلی مونده حتی نمی دونم امروز بره معلمش و ...

کی کتکش میزنه؟

اگه کادر اونجا اذیتش میکنن برو اداره سریعا اقدام کن گزارش شون بده

رسیدگی میکنن

اگه بچه ها هم هستن   خط و نشون براشون بکش

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

معاون کتک زده به نظرت رسیدگی میکنن؟معلمش نزده ولی رفتارش افتضاحه

با دخترت برو اداره

آره رسیدگی میکنن

حتما پیگیری کن

دستش بشکنه الهی

معاون ومدیرم خوب نیستن اخه نمی دونم چیکارکنم

خودت کار کن، خودت برای بچه وقت بزار هر روز دو ساعت کار کنی همه چی رو یاد میگیره. کلاس اول بدون همکاری اولیا آموزش ناقص میمونه بچه فقط ۵ ساعت مدرسه هست. یا هم یه معلم خصوصی بگیر یکماه هر روز یا یک روز درمیان باهاش دو ساعت کار کنه. به بچه هم یاد بده زنگ های تفریح با کسی دعوا نکنه از بچه هایی که دعوایی هستن فاصله بگیره. معلم و ناظم کاری به بچه ی منظم ندارن ولی بچه های شلوغ و دارای اختلال هم با بقیه درگیر میشن هم کارشون به مدیر و معلم و ناظم میخوره. الان مگر اینکه مدرسه ی غیردولتی ببری، دولتی ببری مطمعنن توقع نمیتونی داشته باشی چون معلم ازش آزمون ورودی میگیره و به معاون آموزشی ارجاع میده. 

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
چشم

چشمت روشن

۲ سال پیش یه معلم یکی از همشهری های ما رو اذیت کرده بود

خانوادش شکایت کردن و سرسخت پیگیری

معلمه اومده بود دم در حیاط شون به پاشون افتاده بود

حتما دخترت رو هم ببر