2777
2789

نه فکر نمیکنم(البته بستگی به مدرسه و شهرتون داره)

غیر انتفاعی ثبت نام میکنن الان

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

معلمش نه زفتاردرستی داره نه کارمیکنه

فکر کردی معلم بعدی با جان و دل بچه ی شما رو قبول میکنه و لابد انتظار هم دارین کم کاری معلم فعلی رو جبران هم میکنه؟!!!!!

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
بله

وای فک کردم برا خودته😂😂

عزیزم تا جایی که امکان داره همونجا نگهش داره

تو مدارس دعوا و مشکل زیاده اگه هر سری بخای برا یه اتفاق بچه مدرسه رو عوض کنی بچه لطمه میبینه

فک کن حالا عوض کردی بچه ها باهم دوست هستن اونجا ولی بچه شما بیگانه حساب میشه.نمیتونه با بقیه ارتباط برقرار کنه!

نصف سال هم رفته دیگه خوب یا بد جا به جاش نکن❤️

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
وای فک کردم برا خودته😂😂عزیزم تا جایی که امکان داره همونجا نگهش دارهتو مدارس دعوا و مشکل زیاده اگه ...

بخدا اعصابم نمیکشه هرروز فشاررومه هرروز یه مسئله تا اخرسال خیلی مونده حتی نمی دونم امروز بره معلمش ومعاون کتکش میزنن یانه موندم دیگه