2777
2789

مامانای گل خسته نباشید میگم بهتون

هفته چندین؟؟ 

چندم زایمان میکنید به امید خدا؟؟

بچه چندمتون هست؟؟

منکه بچه دومم هست یه پسر سه ساله دارم

بین ۲ تا ۱۰ بهمن زایمان میکنم سز میشم چون قبلی هم سز بودم

برخلاف بارداری اولم الان پر از حس ترس و دلهره هستم چون این سری پسرمم هست و نمیدونم اون یکی دو روز توی بیمارستان چطور سر کنم بدون پسرم مهمتر اینکه پیش هیچکس بجز خودم و مادرم خوب نمیمونه و قلقل خواب و غذا خوردن ایناشو فقط ما دوتا بلدیم....کسیو هم ندارم بخواد بیمارستان پیشم بمونه بجز مادرم نمیدونم چیکار کنم🥺😢

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه منم بیام🥰تازه زایمان کردم💃 مبارک باشه عزیزم خدا به بچه هات سلامتی بده ان شالله زایمان راحتی د ...

ممنونم عزیزم سلامت باشین ایشالله شما و نینی تون هم سالم و سلامت باشین قدمش خیر باشه😍😍

ایشالابه سلامتی زایمان کنی.منم ۲۰بهمن سزمیشم اولین بچمه اصلاهم استرس ندارم خخخ بچمم دختره

بسلامتی عزیزم بغل بگیریش...اره منم سر بچه اولم استرس نداشتم خیلی ریلکس بودم

سلام منم انشاالله آخرای بهمن زایمانمه یه پسر ۵ساله دارم تاحدودی درکت میکنم ولی پسرمن بشدت وابسته باب ...

ایشالله بسلامتی عزیزم...خیلی خوبه...شوهر من درکل بلد نیست دست و پای بچه داری نداره ولی جوری هست اون یک شب رو بتونه بگذرونه حالا اما بازم میدونم پسرم اذیت میشه بدون من یا مادرم🥹🥹🥹