2777
2789
عنوان

ولی اون هنوز به فکرمه

313 بازدید | 50 پست

خودمو که نمیتونم گول بزنم میدونم چقدر دوستش دارم میدونمم بعد از اون کسی نمیاد که اینقدر دوستم داشته باشه و مردش باشه پام بمونه ولی منطق نمیزاره اون از اون سر کشور من ازین سر تفاوت اجتماعی خانواده ها،وابستگی خانوادم به من و حساسیتشون همه اینارو میدونم و خودم تمومش مردم اونقدر بی رحم ردش کردم بهش گفتم حسی بهت ندارم که ازم سرد شه ولی هنوزم بیو و همه چیزش اسم منه…. عذاب وجدان و دلتنگیش داره دیوونم میکنه نمیدونم چیکار کنم اولین باره اشک میریزم برای کسی…

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اول مطمئن شو که دوست داره

بعد کاریو بکن که دلت میخاد

در رمان حال زندگی کن به فکر اینده نباش هرچه باداباد 

مگه دوسش نداری؟مگه دوست نداره؟ پس اگه سرنوشت شمارو واسه هم ساخته باشه هرطور که شده شمارو به هم میرسونه ولی تاکید میکنم ک مطمئن شو ک دوست داره

اگه همه چیزش خوبه اشتباه نکن برین مشاور در مورد تفاوت ها و محل زندگی آینده‌‌تون صحبت کنید

همه چیزش که خوبه میدونم اینکه اینجوری رهاش کردم برام حسرت میشه ولی مشکل خانواده هامونه حتی اون راضی بشن خانواده من نمیشن 

اول مطمئن شو که دوست دارهبعد کاریو بکن که دلت میخاددر رمان حال زندگی کن به فکر اینده نباش هرچه باداب ...

اینو که مطمئنم اینقدر دوستم داره که حد نداره به پام زار میزد مراقبم بود همه کار برام میکرد…. میخواستم بیشتر از این وابسته نشه

من بخاطر خانوادم از عشقم گذشتم اون رفت ازدواج کرد ولی خانوادم بخاطر پول از من گذشتم یه روز بخاطر اینکه بخاطر خانوادت از عشقت گذشتی پشیمون میشی من ده سال طول کشید تا فهمیدم چه اشتباهی کردم 

همه چیزش که خوبه میدونم اینکه اینجوری رهاش کردم برام حسرت میشه ولی مشکل خانواده هامونه حتی اون راضی ...

اشباهت کردی باید میذاشتی می‌ اومد حتی اگه فک میکنی خانواده راضی نمیشن..هیچ کس از آینده خبر نداره