2777
2789
عنوان

کیا تو عید زایمان داشتن

99 بازدید | 17 پست

مامانا از تجربتون بگید زایمان تو تعطیلات عید خوبه بده چطوریه من حس می کنم از کادر بیمارستان کم میشن اکثرا میرن سفر حتی دکتر خوب هم پیدا نمیشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اول فروردین غروب بستری شدم دوم زایمان کردم

درسته یه سریا دکترا نیستن ولی اوکی بود 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من دهم فروردین. بیمارستان خیلیی خلوت بود بخش هم همینطور. دکترم ولی زنگ زدن سه نصف شب اورژانسی اومد بالاسرم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
منم اول و دومم

نگران نباش دکتر شیفت دارن

همه که با هم نمیرن مرخصی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من۴ فروردین زایمان کردم دکتری ک پیشش میرفتم و زایمانم کرد تو تعطیلات جایی نرفت بیمارستان خصوصی بود اتفاقا خیلی خلوت و بهتر بود خوب رسیدگی میکردن

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔
من اول فروردین غروب بستری شدم دوم زایمان کردمدرسته یه سریا دکترا نیستن ولی اوکی بود

بعد تو کل عید با مراقبت از خودتون و نی نی چه کردین اخه عید هم هست همه بیکار اصلا دوست ندارم فامیل یهو هجوم بیاره 

بعد تو کل عید با مراقبت از خودتون و نی نی چه کردین اخه عید هم هست همه بیکار اصلا دوست ندارم فامیل یه ...

اتفاقا من اون زمان دوس داشتم که بیان

شوهرم خارج از کشور بود اصن برا مرخص کردنم هم نبود

منم موندم خونه مامانم

همه میومدن دیدنم 

ولی من خوابیده بودم کسی کار بهم نداشت

من اول فروردین بچم به دنیا اومد ،پرستاری که میخواست منو و دوتای دیگه را بستری کنه به شدت اعصابش خورد بود چون مرخصی بهش نداده بودن ،بستری نمیکرد ،ولی بقیشون اخلاقشون عالی وخدمات عالی تر 

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد....خدایا شکرت
اتفاقا من اون زمان دوس داشتم که بیانشوهرم خارج از کشور بود اصن برا مرخص کردنم هم نبودمنم موندم خونه ...

مشکل من اینه مادر ندارم فوت شده با دخالتای مادر همسرمم نمیتونم کنار بیام تنها دغدغم اینه دو سه روزه سرپا شم خودم کارای خودمو نی نی انجام بدم