2777
2789
عنوان

این افکار طبیعی هست یا نه

90 بازدید | 13 پست

لطفاً اگه کسی درسش رو خونده یا تجربه داره بگه 

من تو اجتماع عموما یه آدم مظلوم یا با ادب یا آروم شناخته میشم یعنی تا الان هیچ کار خطرناکی انجام ندادم و کسی رو اذیت نکردم و کاملا رو خودم کنترل دارم 

ولی تو خونه شدیداً پرخاشگر و عصبی هستم 

ولی از بچگی انگار یه خشمی تو درونم بود اگر یه حرف یا حرکت خاصی باعث ناراحتم یا اعصبانیتم میشد تو ذهنم نقشه شکنجه و قتل اون طرف رو میکشیدم 

به نظر شما اینکه وقتی از دست یک نفر تو جامعه عصبی بشیم بیایم تا چند ساعت نقشه بکشیم که چجوری شکنجش کنیم عادیه ؟

این رو هم در نظر بگیرید چون من آدم مظلومی هستم جواب نمیدم 

ولی خب اگه حالم خوب باشه اون شخص رو فراموش میکنم و دیگه کاری ندارم 

یعنی می‌خوام بدونم اینکه فقط تو ذهنم این چیزا بگذره خطرناکه یا ن ؟!

بقیه آدم ها هم مثل منن؟

و خدایی که مراقب ماست .....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قشنگم مشکلت رو با یه روانپزشک در میون بذار💜

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

منم دقیقا کاملا مثل تو بودم طوری ک بهم الان خا.. مالم میگن همش بخاطر گذشته و مشکلاتش چ روحی مالی و خانوادس ک ادم راحت نباشه اجتماعی بزرگ نشه اینطوری عقده تو خونه خالی میکنه من بعد ازدواجم کمی از خجالتی بودنم کم شد تا حدی هستم میخاستم حرف بزنم یهو سوتی میدادم و میدم کلمات جا ب جا میگفتم 

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

آره کاملا طبیعیه. هر کس خشم درونش رو به نوعی سرکوب میکنه. شما هم به این شکل انتقام میگیرید و چون مغزتون فکر میکنه انتقام گرفتید آروم میشید. منم همین طوری هستم. یه لیست دارم از آدم هایی که باید انتقام سخت بگیرم ازشون ولی بعدا دست روزگار جوری ازشون انتقام میگیره که انتقام من در مقابلش سر سوزن هم نبوده.

اینکه تو خونه پرخاشگرید و بیرون آروم شاید به خاطر اینه که خانواده باهات بد اخلاقن یا درکت نمیکنن و به نظرم افراد زیادی اینجورین 

ولی اینکه بخوای برای انتقام نقشه بکشی نه 

در کل روی خودت بیشتر کار کن 

آنلاین هم باشه اشکال نداره؟

نه اشکالی نداره گلم

اما اگه حضوری باشه خیلی بهتره برات

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

منم دقیقا کاملا مثل تو بودم طوری ک بهم الان خا.. مالم میگن همش بخاطر گذشته و مشکلاتش چ روحی مالی و خ ...

من خیلی تو مدرسه آسیب دیدم 

همیشه تنها بودم 

اینکه تو خونه پرخاشگرید و بیرون آروم شاید به خاطر اینه که خانواده باهات بد اخلاقن یا درکت نمیکنن و ب ...

خانواده بد اخلاق نیستن 

بیشتر دلیلش این بود که از بچگی تو مدرسه تنها بودم

من خیلی تو مدرسه آسیب دیدم همیشه تنها بودم

عزیزم سعی کن ی کاری جور کنی ک تو اجتماع باشی ینی الان یادم اومد قبل ازدواجم چند ماه لباس فروشی محل کار میکردم خیلی تاثیر داشت  اوایل تا یکی ی چیز میگف گلوم خشک میشد صدام در نمیومد تا عادی شد منم بخاطر افغان بودنم خیلی اذیت شدم خیلی  میفهمت

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
عزیزم سعی کن ی کاری جور کنی ک تو اجتماع باشی ینی الان یادم اومد قبل ازدواجم چند ماه لباس فروشی محل ک ...

من کار میکنم 

کارم هم حوری هست که خیلی با مردم برخورد دارم 

آره یکمی تاثیر مثبت داشته قبلاً خیلی افسرده تر بودم