2777
2789

فرق مدرسه غیر انتفاعی چیه چه امکاناتی داره که بقیه مدارس دولتی ندارن هزینه اش چقدر هست غیر دولتی.. میشه قشنگ توضیح بدید مرسی 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

لایک

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلا بستگی به خود مدرسه داره ممکن یه مدرسه دولتی از هزارتا غیرانتفاعی بهتر باشه و برعکس یک مدرسه غیرا ...

پس چرا اینقدر گرونن چه مزایایی دارن که دولتی ندارن 

سلام عزیزم قم

ببین من ساکن قم نیستم ولی هر کی یه قیمت میده تا ۱۰۰تومنم شاید بره بالا

حالا جمعیت شون کمتره چند تا وسیله بازی دارن اردو های مفرح میبرنشون و... 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

ببین من ساکن قم نیستم ولی هر کی یه قیمت میده تا ۱۰۰تومنم شاید بره بالاحالا جمعیت شون کمتره چند تا وس ...

فقط همین ؟من گفتم شاید خیلی بهتر از دولتی هستند شاید روش درس دادنشون فرق داره بهتره و هزار تا شاید دیگه

غیرانتفاعی امکاناتش بیشتره و پول میگیرن

خب چه امکاناتی داره؟ دوستان میگن وسیله بازی دارن و تفریح و اینا میبرن یکی هم گفت شاید بعضی وقتا مدرسه دولتی بهتر از غیر دولتی باشه 

اگه مدرسه های غیرانتفاعی رو انتخاب میکنی مدارس مجموعه ای و تاپ شهرتون رو انتخاب کن دراینصورت همون دولتی بهتره مدارس غیرانتفاعی معمولی چندسالیه که بخاطر حقوق کمتر از معلم های بی تجربه با تحصیلات غیرمرتبط استفاده میکنن اطرافیان خودم همه معلم غیرانتفاعی شدن مدارس دولتی اگه امکانات کمتری دارن به جاش معلم های باتجربه و از فی..لتر رد شده استخدام میکنن

خب چه امکاناتی داره؟ دوستان میگن وسیله بازی دارن و تفریح و اینا میبرن یکی هم گفت شاید بعضی وقتا مدرس ...

بستگی داره به مدرسش

حداقل تخته هوشمند داره تو هر کلاس؛ امکانات تفریحی مثل ایر هاکی و پینگ پونگ و امفی تئاتر و اینام دارن. بستگی به مدرسه و شهر داره

اگه مدرسه های غیرانتفاعی رو انتخاب میکنی مدارس مجموعه ای و تاپ شهرتون رو انتخاب کن دراینصورت همون دو ...

آره منم شنیدم خواهر دوست خواهر شوهرم دیپلم داره رفته غیر انتفاعی داره بچه ها رو درس میده 

بستگی داره به مدرسشحداقل تخته هوشمند داره تو هر کلاس؛ امکانات تفریحی مثل ایر هاکی و پینگ پونگ و امفی ...

روش درس دادنشون هم خوب باشه عالیه 

فقط همین ؟من گفتم شاید خیلی بهتر از دولتی هستند شاید روش درس دادنشون فرق داره بهتره و هزار تا شاید د ...

روش درس دادن دیگه مثلا میخواد الفبا رو درس بده یکی با جشن و هزار تا مراسم کل الفبا رو درس میده

یه مدرسه م واسه حر آ و اخرین حرفجشن میگیره

ولی خب اونایی که میبرن غیز انتفایی اکثرا پولدارن بنظرم سبک زندگی بچه تون قشنگ تغییر میکنه حالا این نظر منه ها نریزن سرم

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن