2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا انقد حس شیشمم قوی شده

68 بازدید | 13 پست

سلام 

جدیدا یطوری شدم مثلا حالم خوبه یهو بدنم یخ میشه استرس میگیرم 

سریعا همون لحظه دعوا میشه 

مثلا شب چله یهو رفتم تو اتاق گفتم حالم بده احساس میکنم داره دعوا میشه یهو تو پذیرایی داییمو شوهرخالم بحثشون شد 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃

خیلی بده اینطوری

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب میتونیم سوال بپرسیم ؟! از دایی های ناتنیم بگو

ن چ سوالی🤦🏻‍♀️

منم مث توام از ۱۵،۱۶ سالگی فهمیدم وقتی یه اتفاقی میخاد بیوفته قبلش میگفتم ک اینطوری میشه مامانم و بابام میگفتن بهم تو خیلی نحسی و اینا الان دیگ نمیگم ولی خب هر اتفاقی ک بیوفته میفهمم

یه لحظه کار دارم برم میام

منم مث توام از ۱۵،۱۶ سالگی فهمیدم وقتی یه اتفاقی میخاد بیوفته قبلش میگفتم ک اینطوری میشه مامانم و با ...

اصن خیلی بده هرچی ب دلم میوفته همون میشه