2777
2789

من گاهی باید تو خونه کار کنم کنار بچه، گاهی هم بچه مو می برم محل کار.

نیاز دارم یه سری سرگرمی پیدا کنم که خودش تنها مشغول بشه یه کم بتونم تمرکز کنم. جدیدا خیلی تنها بازی کردنش کم شده و خیلی توجه میخواد.

اهل گوشی دست بچه دادن هم نیستم. نهایت نیم ساعت یک ساعت تایم کارتن داریم که اونم مابینش باهاش ارتباط برقرار میکنم صحبت میکنیم در مورد کارتن.

اره من به دختر کلاس اولی دارم یه دختر هجده ماهه 

کار نمیکنم اما هر روز در حال زبان خوندنم برای اینکه محفوظاتم فراموش نشه 

دختر کلاس اولم خیلی کار داره این یکی طفلک دلم براش میسوزه فقط شیر خشک درست میکنم میزارم دهنش بازی که هیچ ....

People are asleep and when they die ,they waken 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه این کوچیکه که خودش خودش رو سرگرم می‌کنه از این اتاق به اون اتاق می‌ره اون یکی هم تی وی متاس ...

کوچیکه که بهترین حالت ممکنه عزیزم، متاسفانه نداره، همین گشتن تو خونه و کنجکاوی هاش الان باعث رشدشه دقیقا.

وای از تی وی دیدن بچه ها:/ من هنوز نگذاشتم دخترم شبکه پویا رو کشف کنه:/ کارتن خودم می‌گذارم کنترلش برام راحت تر باشه که بگم تموم شد و دیگه بسه. وگرنه نمیتونن از تی وی دل بکنن این فسقلی ها.

یعنی فقط به درس دختر بزرگم میرسم با شکمشون همین خونه هم که گاهی خودم تمیز میکنم گاهی هم کارگر می یاد ...

خسته نباشی عزیزم. بابا دو تا بچه داری بزرگ میکنی، کار خونه،کنارشم درس میخونی، اصلا کم کاری نیست.

منم میخوام کارگر بگیرم. شما چندوقت یک بار داری؟ چی کارا بهش میگی بکنه؟

خسته نباشی عزیزم. بابا دو تا بچه داری بزرگ میکنی، کار خونه،کنارشم درس میخونی، اصلا کم کاری نیست.منم ...

ببین کارگر گرفتن چندان برات کارآمد نیست چون اونم دنگ و فنگ خاص خودش رو داره من هر وقت که یه جایی از خونم خیلی کثیفه که حس میکنم تمیبز کردنش خیلی وقت گیره مثل تمیز کاری عید میگم بیان یا مثلاً من زیر زمین خونم وحشتناک به هم ریخته بود جوری که واقعا از توانم خارج بود شوهرمم که همش سر کاره دو تا گرفتم تا شب تمیزش کردن اینکه بگم به صورت ثابت یا زمان مشخص ندارم ترجیحم اینه باز خودم انجام بدم راحت تره 

کوچیکه که بهترین حالت ممکنه عزیزم، متاسفانه نداره، همین گشتن تو خونه و کنجکاوی هاش الان باعث رشدشه د ...

نه من دخترم طرفدار پر و پا قرص پویاست و این هم خیلی بده ولی چاره ای هم نیست 

خسته نباشی عزیزم. بابا دو تا بچه داری بزرگ میکنی، کار خونه،کنارشم درس میخونی، اصلا کم کاری نیست.منم ...

ببین من یه برنامه ریختم برای کارام اگه طبق اون پیش برم زندگیم خیلی روتین منظمی به خودش میگیره ولی اگه روزی طبق اون پیش نرم واویلاست و طبیعتاً از برنامم مهمونی رفتن حتی خونه مامانم و بیرون رفتن گشت گذار از بیخ کنسله مگر در حد ضرورت چون واقعا از کارام عقب میمونم از اپ هایی هم مثل اینستا پینتر ست و تل و وات هم خارج شدم مدتهاست چون هم چیزی به دانسته هام اضافه نمیکنه هم واقعا نابودگره همه وقتم رو میگیره 

ببین من یه برنامه ریختم برای کارام اگه طبق اون پیش برم زندگیم خیلی روتین منظمی به خودش میگیره ولی اگ ...

اومممم

آره منم خیلی فضای مجازی هستم. هم بعضی کلاسام تلگرام گروه داره، هم پیج کاری دارم. و واقعا خیلی وسطش سر چیزای بیهوده وقت هدر میدم. باید فکری به حالش بکنم.