2777
2789
عنوان

چقدر متنفرم از کسایی که میگن بچه از پرورشگاه بیار😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2792 بازدید | 188 پست

گفتن این حرف که بروازپرورشگاه  به کسی که همه راهها رفته وبچه دار نشده ناراحتی نداره . به کسی که هنوز اول راهه یا هنوز مونده درمان بچه دار نشدنش  اشتباهه گفتن این حرف. یباریکی به من این حرفو زد یجوری شدم آخه من هنوز جدی اقدام نکردم واسه درمان

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگن برو از پرورشگاه بچه بیار چون طرف داره هی ناله و زاری میکنه که وای بچه دار نمیشم و صدتا تایپک میزنه. وقتی کاری از دست دکتر برنمیاد، از کسی که تو نی نی سایته انتظار معجزه نمیشه داشت. کسی هم که چنین پیشنهادی میده از روی دلسوزی و همنوع دوستیشه.

اگه تحمل شنیدن حرف دیگران رو ندارید؛ تاپیک نزنید!

من صرفا چیزی رو که دیدم بیان میکنم 

عمه من 55 سالشه وقتی 40 سالش شده بود و داشت یأسه میشد کم کم حرفا شروع شد تا سنت بالا تر نرفته برو بچه از پرورشگاه بیار بزرگ کن 

اما حتی بازم دکتر رفتن رو ادامه داد تا جایی که یئسه شد و دکترا دیگه گفتن به هیچ وجه نمیشه 

الان چند سال گذشته و پشیمونه که ای کاش خودم رو از مادری کردن محروم نمیکردم اما خب واقعا سنش بالاس که الان بخواد بع فرزندی قبول کنه پس بیخیال شده

کاربری دست 98348نفره

بعضیا از خودشون بچه دارن بچه‌های پرورشگاه هم بزرگ می‌کنن. کلا کار قشنگیه. شما نباید به خودت بگیری.

دوست عزیز وقتی به خود طرف میگی برو از پرورشگاه بچه بیار طرف به خودش نگیره؟!!!!!کار اشتباه اشتباهه چرا روش تاکید میکنید؟طرف کلی ناراحت شده بود درکش آنقدر سخته

دقیقا چون خیلی از بیماریهای روانی مخصوصا به صورت ژنتیکی منتقل میشنیا اصلا خیلی مهمه زمان بارداری چجو ...

من که دلم قبول نمیکنه عشق و محبتمو به یکی غیر وجود خودم بدم 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

حرفشون قشنگ نیست چون ظرفیت روانی ادما متفاوته. ممکنه برلی بعضیا این خرف اوج ناانیدی باشه. ولی برای من همه بچه ها عزیزن و عاشفشونم . مهمتر از اینه که بچه از خودمون باشه یانه اینه که انسان درست و شریف و مفید هم براخودش هم جامعه تحویل بدیم

عزیزم وقتی سوال می‌پرسید از افراد متعدد در یک جمع عمومی 

به نظرات هم احترام بذارید 

چون شما اونا را دعوت کردید و هر فرد با دید خودش جواب میده 

من خودم یکی از بچه هام فرزند خوندم هست عاشقشم انگار که از پوست و گوشت و خون خودم هست

اصلا احساس نمیکنم که من حاملش نبودم 

خیلیا هم هستند بچه زاده و ثمره خودشون هست اما 

هیچ گونه احساس و عشق و حمایتی نسبت به اون بچه و بچه ها ندارند 

بنظرم آدم باید لایق پدر و مادر شدن باشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

ببین ادم اگه بخواد زندگیشو بر پایه حرف مردم بذاره که واویلا. شما فقط بشنو و رد شو.  ما که از عقده های دل مردم خبر نداریم.  بعضیا با خس بد دادن به اطرافیان خودشونو سر پا نگه میدارن. مجردی میگن شوهر کن. شوهر کردی میگن بچه بیار. بچه اوردی میگن دومی رو بیار خانه داری میگن شاغل شو مستاجری میگن خونه بخر خونه خریدی میگن بزرگتر بخر. خلاصه انتها نداره اگه تو شرایطی هستی که خودت خوشحالی ادامه بده اگر هم نیستی ببین چجوری راضی میشی و همون کا رو بکن

بچه ها چرا دوران بارداری جدیدا انقدر سخت شده دیابت و فشار خون و حساسیت و.هزار تا داستان دیکه پیش میاد هر کی حامله میشه انگار مریض شده. قدیما مامانا چند تا بچه به دنیا میاوردن هیچ مشکلی هم نداشتن. 

💙💙💙💙
من قبلا تابچه نداشتم فک میگردم یه بچه داشته باشم یکی از پرورشگاه بیارم ولی الان اصلا حاضر نیستم این ...

البته اینی که شما میگید از نظر روانشناسی اگه یکی این کارو کنه هم برای بچه تنی هم ناتنی کلی آسیب داره

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜