2777
2789

خدایا همه جوان هارو اهل کن

انقدر پدر مادرش دعاا ثنااا

چقدر باهاش راه اومدن

چقدر تلاش کردن فایده نداره

نه تلخی جواب

نه خوبی

چقدر نماز شب

چقدر نذر نیاز این اهل شه

فایده نداره

برای هدایتش دعا کنید

دل پدر مادرش خونه خوننن

صلوات

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باز ناامید نشن نماز برای هدایت فرزند تو مفاتیح ببینند

و به شهدا بگو مادرش زیاد توسل کنه ان شاالله درست میشه غصه نخورید

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

عزیزم بچه ب پدر و مادر می‌ره حتما اونا هم تو جوونی اهلش بودن شک نکن

نه واقعا لزوما اینطور نیست

شاید محیط یا همنشین بد تو مدرسه ومحل داره

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

عزیزم بچه ب پدر و مادر می‌ره حتما اونا هم تو جوونی اهلش بودن شک نکن

پسر حضرت نوح هم به پدرش رفته؟الان دوران این حرفا گذشته خیلی هستن پدر مادر خوب دارن ولی بچه بی حیا میشه 

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   

بدبخت یه عرق میخوره تو کل فامیل رسواش کردن، شیشه میکشید فک کنم میزدنش به میخ میبردن تو میدون اصلی شهرتون که همه بفهمن و ببینن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بدبخت یه عرق میخوره تو کل فامیل رسواش کردن، شیشه میکشید فک کنم میزدنش به میخ میبردن تو میدون اصلی شه ...

اره عرق خوردن عین نجاسته اگه واسه شما عادیه واسه جامعه نیست خدا رو شکر 

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   
نه واقعا لزوما اینطور نیستشاید محیط یا همنشین بد تو مدرسه ومحل داره

نمیدونم اما ۸۰درصد همینجوریه بعدم تو ی سنی پسرا همینجورین هرچی بیشتر سختگیری کنی بیشتر میرن ک چیزای دیگرو تست کنن باید با ارامش کنارشون باشی کنترلشون کنی این نظر منه

چند سالت؟اخه دیگ ۲۰سالش شده

روشنفکری توی مصرف مواد و مشروب واقعا خوب نیست

ما داریم توی خانوادمون و زندگیش به باد رفته

اثر خیلی بدی روی سیستم ایمنی و گوارشی و عصبیش گذاشته

و متاسفانه خیلی داره زیاد میشه

یه مراجعه کننده دیدم خودم که پسرش ۱۷ سالش بود و چندین سال درگیر و رفتار با پدرش و ....

واقعا خدا کمک کنه به همشون