2777
2789
عنوان

حالم از خودم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 31 پست

عزیزم این کاملا طبیعیه و فقط تو نیستی ک این فکرارو داری درکل آدم نیاز ب تایید شدن و مورد توجه قرار گرفتن از کسیو داره و با توجه ب سنت کاملا نرماله حتی منی ک ازدواج کردم دوس دارم خوشتیپ تو اجتماع بگردم حالا ن برای دید آقایون در کل میگم ک طبیعیه دوس داشته باشی کسی جذبت بشه چ خانوم چ آقا ازت تعریف کنن پس خودت رو اذیت نکن سعی نکن فکرت رو خفه کنی چون اینجوری بیشتر سعی می‌کنه خودش رو نشون بده تو محدود اش میکنی و اون دوس داره بیشتر ب چشم بیاد 

فقط باید سعی کنی ب مرور کنترلش کنی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب گلم همه اینا ک گفتی با هدف ازدواج، اوکی هست دیگه، چه خجالتیرابطه آینده ندار رو هیچ وقت شروع نکناص ...

من حس میکردم مشکل خودمه فقط 

اینقدر سینگل موندم زده به سرم 

و اینقدر این حس نیاز گاهی وقتها زیاد میشه نگرانم که بد وابسطه بشم

کاش من الان خیلی نسبت به خودم احساس خطر میکنم چون تو رابطه نبودم و میرم هم زیاده ممکنه سریع گول بخور ...

منم مثل تو بودم اما دیگه تو ۲۵ سالگی وا دادم و تو گروه رشته دانشگاهیمون با یکی حرف زدم، اونم پسر خوبی بود ولی اصلا تو فکر ازدواج نبود، معذرت میخوام ولی بفکر بوس و لب و چت های آنچنانی بود، خب منم نیاز داشتم، تا یجایی باهاش راه اومدم ولی دیگه به غرورم برمیخورد و هرروز شکسته تر میشدم.. 

تا اینکه یه روز جدی صحبت ازدواج کردم و گفت که هنوز تا پنج سال آینده قصد ازدواج نداره و اینکه مامانش گفته بود باید دختره از خودت کوچیکتر باشه،(من شش ماه ازش بزرگتر بودم) و یه مدلی گفت فهمیدم مامانشازم خوشش نیومده(😏)،  و کم کم تو دلم حذفش کردم، و خواستگارامو قبول میکردم.. 

یبار بهش گفتم خواستگار دارم اصلا براش خیلی مهم نبود و فکر میکرد من هیچوقت ازش دل نمیکنم!! 

ولی دل کندم، با خواستگارم حرف زدم... و نهایتا کاملا باهاش کات کردم... چند بار اومد سمتم گفت نرو.. 

ولی دیگه دیر بود!! 

با خواستگارم در شرف ازدواج بودم که از طریق دوستمون پیغام فرستاد و گفت برگرد.. من دیگه قصد ازدواج دارم! گفت من و تو باهم خوشبخت میشیم! گفت همه جا منو میبینه و همه رو شبیه من میبینه!! 

من یلحظه دست و دلم لرزید و خواستم برگردم اما اینکارو نکردم و با خواستگارم ازدواج کردم.. 

الان راضیم

(احتمالا اگه دوست بشی شاید همچین سرگذشتی برای تو هم تکرار بشه ولی امیدوارم از همون اول با بخت خودت آشنا بشی) 

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
منم مثل تو بودم اما دیگه تو ۲۵ سالگی وا دادم و تو گروه رشته دانشگاهیمون با یکی حرف زدم، اونم پسر خوب ...

واقعا سخته آدم با غیر بختش آشنا بشه مخصوصا برا ماایی که تجربه  نداشتیم ما بیشتر وابسته میشیم .

خوشبخت باشی عزیزم ❤️ 

مرسی انشالله

تاپیک هاتو داشتم میدیم تو کار ارز دیجتالی دوست عزیز؟

.تازه شروع کردم فعلا یه کانال پیدا کردم که آموزش میده ولی از قبل هر وقت پول دستم اومده خیلی کم البته یکم گرفتم هولد کردم 

.تازه شروع کردم فعلا یه کانال پیدا کردم که آموزش میده ولی از قبل هر وقت پول دستم اومده خیلی کم البته ...

موفق باشی امیدوارم سود خوبی کنی،من از چهار سال پیش وارد شدم که سال اولش خیلی برام خوب شد یه سود خوبی کردم بعدش بازار نزولی شد من آموزش دیدم شروع کردم کم کم خریدن خرید سنگین زدم امیدوارم تو 2025 یه سود خیلی خوبی کنم بعدش برم دنبال رویاهام 2025 سال پرسودیه ازش استفاده کن حتما بعدش بازار بازم ریزشی میشه 

موفق باشی امیدوارم سود خوبی کنی،من از چهار سال پیش وارد شدم که سال اولش خیلی برام خوب شد یه سود خوبی ...

خیلی ممنون شما هم موفق باشین 

راستی یه سوال ارز شیبا اینو به نظرتون سود ده می‌تونه باشه تو سال ۲۰۲۵؟ 

من بابام تو این کار نیست ولی تحلیل مالیش خوبه از چند سال پیش هی میگه شیبا بخر 😁

خیلی ممنون شما هم موفق باشین راستی یه سوال ارز شیبا اینو به نظرتون سود ده می‌تونه باشه تو سال ۲۰۲۵؟ ...

شیبا دیگه سودشو داده خیلی بخواد رشد کنه تو 6ماه 3،4 برابر میتونه رشد کنه ارزهای خوب زیادی هستن،میشه درخواستو قبول کنید؟