2777
2789

همه میگفتن اگه بری شوهرت میره زن میگیره اگه زن یه ادم بره یه کشور دیگه مرد میتونه راحت بره زن بگیره ولی اگه مرد بره همه میگن برا کار رفته برا خودتون رفته برا پیشرفت زندگیتون رفته تو حق نداری طلاق بگیری چقد زنا دو دستی مردا رو چسبیدن که یه موقع ول نکننشون و واقعا دلم به حال خودمون سوخت که این همه تو زندگی بدوییم بزرگ کردن بچه رو دوش ما باشه از خودمون از وقتمون از قر و فرمون از پیشرفت هایی ک میتونستیم بکنیم از همه اینابزنیم تهشم مزدمون چسبیدن باسن مرد زندگیمون باشه که یه موقع دو روز نبودیم جایگزین نکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه شما نمیتونین چون مرد بالاسرتون نیست طلاق بگیرین ولی اونا میتونن با وجود شما یکی دیگه رو جایگزین ک ...

کی گفته ..طلاق غیابی میگیری 

بعدم خیانت کردن ک نیاز ب طلاق نداره

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اما زنی که نگران زندگیشه که شوهرش بره یه وقت خطا نکنه خیلی وضعش بهتره تا زنی که براش مهم نیست شوهرش ...

نه واقعا هیچ تلخی ای بیشتر از این نیس ک زن دنبال این باشه شوهرت خطا نکنه واقعا اون زنی ک براش مهم نیس شوهرش چیکار میکنه یا شوهرش اونقدر غلط اضافی کرده که از چشم زنه افتاده یا اونقد نکرده که زنش بهش اعتماد داره ودر هر دو صورت وضع این زن خیلی بهتره که همش نگران و چشم به شوهرش باشه که مبادا دیگه شوهرش اینو دوست نداشته باشه

کی گفته ..طلاق غیابی میگیری بعدم خیانت کردن ک نیاز ب طلاق نداره

ببخشید طلاق غیابی هم شرایط داره نمیتونی فقط به این دلیل که شوهرت خونه نیس حکم طلاق بگیری ولی اون عدم تمکین تورو میتونه بگیره