2777
2789

هیچ مشکلی خاصی نداریم فقط همسرم اسپرمش لب مرزه سیگارو ترک کرده یه ماهه دارو هم فقط یه قرص داد که آخراشه دکتر گفت برو زندگی طبیعی‌تو بکن و به هیچی فکر نکن من پنجم هر ماه پری میشدم‌ امروز شیشمه هنوز نشدم که طبیعیه

حامله هم نیستم چون نه علائمی دارم و هم بااین وضعیت همسرم عمرا باشم 

همه چیو سپردم به خدا 

اما امروز دلم گرفت گفتم خدایا برای تو که کاری نداره چی میشد من الان حامله بودم؟ منکه بنده ناشکری نبودم هرگز 

هنوزم نیستم من میدونم تو بهم بچه میدی 2سال گذشت هزارسالم بگذره رو حرفم میمونم اما تو آنقدر بزرگی که نمیتونم ازت توقع نداشته باشم❤️

دلم عجیب یه بچه صالح و سالم میخواد 

برام دعا کنید خیلی زیاد میدونم تا تو تقدیرم چیزی نباشه پیش نمیاد اما برای خدا که کاری پداره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من توام. مشکل نداریم فولیکول داشتم شوهرمم اوکی بود گفت برید میشه ایشالا ولی نمیشه که نمیشه. لتروزولم ...

من باید پری بشم روز سوم برم دکتر بهم یه سری دارو و تقویتی ..بده تاحالا دارو نخوردم سونو دادم گفت همین الان تخمک رها کردی و همه چی نرماله شوهرم خوب بشه انشالله

من باید پری بشم روز سوم برم دکتر بهم یه سری دارو و تقویتی ..بده تاحالا دارو نخوردم سونو دادم گفت همی ...

ب منم گفت همین امشب ازاد میکنی ولی بازم باردار نشدم 

نمیدونم بخدا کاش باز ادم دلیلشو میدونست میرفت دنبالش