2777
2789

حتی اگه ببخشی هم نمتونی با آرامش زندگی کنی یه شک مثل خوره هی روحت رو میخوره حتی اگه واقعا پشیمون باشه و کاری نکنه ولی تو با کوچک ترین چیز دلهره و نگرانی و شک میاد سراغت نکنه باز داره خیانت میکنه 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هر جنسیتی بود بنظرم به آدم های زندگیمون میتونیم یه شانس دیگه بدیم اگه دل خودمون کنارشون خوشه و حس خو ...

هرکسی صلاحیت داشته باشه تو بحث تعهد و خیانت نظر بده مطمئن باش شما نیستی!!! 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

اصلا اصلا بهش فرصت نده حرف اینارو هم گوش نده همین چن نفر که گفتن بهش فرصت بده تاپیک هاشون رو چک کنی ...

دقیقا میخواستم همینو بگم 

طرف عقد کرده برای اکسش هررو تاپیک میزنه

قطعا یه ادم که خودش بویی از وفاداری نبرده میگه ببخش

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
دقیقا میخواستم همینو بگم طرف عقد کرده برای اکسش هررو تاپیک میزنهقطعا یه ادم که خودش بویی از وفاداری ...

بله میبینم در تاپیک یه عده که خیانت براشون عادیه دارن نظر میدن خندم میگیره 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

هر جنسیتی بود بنظرم به آدم های زندگیمون میتونیم یه شانس دیگه بدیم اگه دل خودمون کنارشون خوشه و حس خو ...

آره دلمون به خیانتش خوشه دلمون به هول بازیاش خوشه😂

عزیزم از شانس دوباره دادن به یکی فوقش از صدنفر یک نفر شانس میاره طرف مقابلش آدم میشه دیگه تکرار نمیکنه

بیشترشون بدتر میشن

آیا الان از زندگیش بیرونش کنه و خلاص بشه بره با یه آدم بهتر خوبه یا اینکه شانس دوباره بهش بده بدتر آسیب ببینه کارش به نابودی بکشه؟

آره دلمون به خیانتش خوشه دلمون به هول بازیاش خوشه😂عزیزم از شانس دوباره دادن به یکی فوقش از صدنفر یک ...

شما داری کیو قانع میکنی؟؟؟ کسی که خودش هم اینکارس؟؟ 

تاپیک شون رو بخونی میفهمی

آره دلمون به خیانتش خوشه دلمون به هول بازیاش خوشه😂عزیزم از شانس دوباره دادن به یکی فوقش از صدنفر یک ...

عزیزم بحث نکن

ایشون عقد کرده هررو برای اکسش تاپیک میزنه

ازش پول میگیره خب معلومه همچین ادمایی که اینارپ عادی میدونن طرفم خیانت کنه میبخشه

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

ادما تو نامزدی انقدر ولع نامزد خودشونو دارن که هیچکس به چشم شون نمیاد،این ادم تنوع طلبه تو دوران نامزدی بهت خیانت کرده بعد تو میخوای ببخشی؟؟چرا واقعا؟چی کم داری عزیزم،ارزش خودتو بدون،لیاقتت آدم وفاداره،لیاقت خودتو پایین بیاری دنیا هم بدتر سرت میاره

بهش یه فرصت دیگه بده تو دوران نامزدی اشتباه پیش میاد

والا امثال شما و نامزد این خانوم کاش از صفحه روزگار محو بشین😒

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است