2777
2789

سلام خدمت دوستان وقت همگی بخیر باشه میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم من امسال قرار بود برای ارشد ژنتیک بخونم کتاب هم گرفتم براش در کنارش دنبال کار بودم خیلی از آزمایشگاه ها سر زدم ولی جور نشد تازگیا به فکر آزمون استخدامی افتادم به نظر شما ادامه تحصیل بدم و ارشد و دکترا ژنتیک بخونم بهتره یا شانسمو برای معلمی امتحان کنم

کسی هست اینجا دبیر زیست باشه یا استخدامی قبول شده باشه

در همین لحظه حال زندگی کن و بپذیر که گذشته با همه خوبی ها و بدی هایش گذشته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنونم🌺 شما خودتون شرکت کردین استخدامی رو ؟

نه من کاراموز وکالتم ولی خیلی اشتباه کردم اول ارشد خوندم بعد رفتم آزمون وکالت دادم این روزا هدف اصلیت پول درآوردن باشه تحصیلات تکمیلی هدف فرعی

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

نه من کاراموز وکالتم ولی خیلی اشتباه کردم اول ارشد خوندم بعد رفتم آزمون وکالت دادم این روزا هدف اصلی ...

ممنون از راهنماییتون خودمم همین فکر رو داشتم به نظرتون در کنار معلمی میشه ارشد خوند؟

نه من کاراموز وکالتم ولی خیلی اشتباه کردم اول ارشد خوندم بعد رفتم آزمون وکالت دادم این روزا هدف اصلی ...

به نظرتون معلمی شغل خوبی هست ؟ برای رشته ام تنها آزمون استخدامی ای که هست معلمیه

ممنون از راهنماییتون خودمم همین فکر رو داشتم به نظرتون در کنار معلمی میشه ارشد خوند؟

اره بابا چرا نشه

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

به نظرتون معلمی شغل خوبی هست ؟ برای رشته ام تنها آزمون استخدامی ای که هست معلمیه

رشتت چیه؟ اگه تنها راه همینه چاره ای نداری دیگه

راستش هم کار کردن و پول درآوردن برام مهمه هم ادامه تحصیل

با هم منافاتی ندارن ولی اول جایگاه شعلیتو سفت کن برا ارشد و دکتری وقت زیاده

لیسانس میکروبیولوژی

والا از رشته های تجربی سر درنمیارم ولی معلمی خوبه چرا بد باشه؟ ساعت کاریت کمه دردسر آنچنانی نداری

والا از رشته های تجربی سر درنمیارم ولی معلمی خوبه چرا بد باشه؟ ساعت کاریت کمه دردسر آنچنانی نداری

ممنونم بابت راهنماییتون 🌹پس اول تلاشمو برای کار میکنم

ممنونم بابت راهنماییتون 🌹پس اول تلاشمو برای کار میکنم

موفق باشی💚