2777
2789

اکسم بعد یک و نیم یا دوماه از تلگرام و اینستاگرام آنبلاکم کرده، تو اینستا استوری گذاشتم دیدم نگاه کرده و بیوی قلبشم هنوز برنداشته و اینکه تو تلگرام میبینم عکسای پروفایلشو برای من نشون نمیده دوباره شبش یا فرداش میبینم نشون میده تو این چندروز چندین بار اینطوری شده انگار که از قسمت حریم خصوصی منو میذاره جزو اونایی که عکسشو نبینم دوباره بر میداره 

دیوونه شدم دیگه قبلا هرچندروز یه بار چکش میکردم الان با اینکارا روزی ده بار چکش میکنممم🤦🏽‍♀️

بنظرتون مشکل تلگراممه یا داره منو روانی میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر میکنم بده خدا قصدی ندارم تو همش پیگیری و از این بابت هی اذیت میشی

اگه قصدی نداره چرا اصلا باید بیاد انبلاک کنه استوری سین بکنه وقتی حتی فالو نداره 

اگه قصدی نداره چرا اصلا باید بیاد انبلاک کنه استوری سین بکنه وقتی حتی فالو نداره

از کجای میشه فهمید یکی همش داره پروفترو نگاه میکنه؟ که تو هی با این روش اذیتش کنی؟

این اتفاق برای منم افتاد برگام ریخته بود دچانا دختره یکی از دوستان نبود ولی خیلی بد صحبت کرد باهام

از کجای میشه فهمید یکی همش داره پروفترو نگاه میکنه؟ که تو هی با این روش اذیتش کنی؟این اتفاق برای منم ...

نمیدونم اگه مشکل تلگرام باشه باید پروفایلای بقیه رو هم اینجوری ببینم، از یه طرفم بنظرم ادم عاقل روزی دوسه بار تنظیمات تلگرامشو دستکاری نمیکنه

نمیدونم اگه مشکل تلگرام باشه باید پروفایلای بقیه رو هم اینجوری ببینم، از یه طرفم بنظرم ادم عاقل روزی ...

خب عاقل نیست 😂 

از هم خوشتون میاد ۵ سال کم نیست ولی شاید یا واقعا نمی‌خواد برگرده بهت هیچی نمیگه یا شایدم مغروره