2777
2789
عنوان

میخام خوددکشی کنم قلبم تیر میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 27 پست

خوب تو میخایی زندگیت خراب کنی فکر کردی اون چقد ناراحت میشه یه هفته؟یک ماه؟ یک سال ؟ تهش فراموشت میکنه میره سراغ نفربعدی اینده این وسط سر کی کلاه رفته ؟ معلومه سرتو 

شرط میبندم هنوز سنت کمه کلی راهای نرفته کارای نکرده داری 

یادت باشه هیچکس و هیچ چیز تو این دنیا ارزش از بین بردن خودتو. نداره

این جمله یادت باشه 

این نیز بگذرد 

مطعن باش میگذره فراموش میشه میشه خاطره چرا خودت نابود کنی دختر پاشو به خودت برس برو بیرون کیفشو کن 

کار خوبی کردی . وایسا تا نبودنتو بفهمه مرتیکه ی بیشعور. میگذره میفهمی چه زخمایی بهت زده سعی کن فرامو ...

اخه نبودش خیلی حس میشه هر ثانیه و هرلحظه پیام میدادیم بهم

امشب با فکرایی ک میاد تو ذهنم چیکار کنم؟؟؟ اینکه نکنه رفته باغ رفیقش یا دختر بیارن تو باغ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب تو میخایی زندگیت خراب کنی فکر کردی اون چقد ناراحت میشه یه هفته؟یک ماه؟ یک سال ؟ تهش فراموشت میکن ...

تنهایی برم بیرون اخه چیکار کنم؟ به چند تا رفیقام گفتم که اونا هم با دوست پسسراشونن گفتن نمیایم

سرمو چجوری گرم کنم؟؟

اخه نبودش خیلی حس میشه هر ثانیه و هرلحظه پیام میدادیم بهمامشب با فکرایی ک میاد تو ذهنم چیکار کنم؟؟؟ ...

حق داری کاملا یکیو باید جایگزین کنی اول واسه این عادته یعنی باهاش پیامکی حرف بزنی پست بفرستی و ... رفیق صمیمیت . اونم مهم نیست اورده باشن یا نباشن

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
واسه ازدواج نمیخامش دیگه چون اخلاقش خیلی بده ولی نمیدونم این وابستگی و این حسو چجوری دور کنم از خودم

خب دیگه بیخیالش شو

یکیو پیداکن برای ازدواج بخایدش نه دوستی مزخرف

تنهایی برم بیرون اخه چیکار کنم؟ به چند تا رفیقام گفتم که اونا هم با دوست پسسراشونن گفتن نمیایمسرمو چ ...

چه اشکالی داره؟ تنها با کارایی دوست دازی انجام بده جاهایی دوست داری برو مگه چی‌میشه 

مشکل تو اینه فک کنم خبلی وابسته به دیگرانی 

وابسته نباش هیچکس هیچ چیز تو این دنیا واست نمیمونه برو یه کافه ایی دوست داری برو یه خریدی انجام بده

دوست

ارزششو داره؟؟

روح‌وروان خودتو‌نابود کردی

هفت سال؟؟؟

اگه هفت سال پیش گذاشته بودیش کنار الان خیلی راحت زندگیتومیکردی

بذاریش کنار فکرمیکنی تا وند وقت غصه میخوری؟؟؟ نهایت یسال بعدش آرامش داری

بذارش کنار کسی که حتی برای ناراحتیت ارزش قائل نیست

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
بلاکش کردم دارم نسخیشو میکشم هی فکرای بد میکنم میگم نکنه برن باغ رفیقش دختر بیارن واسش ۷ سال کم نیست ...

نه هفت سال کم نیست

ولی باقی عمرت از این هفت سال بیشتره

پس ارزش بذار برای وقتی که داری بزاش میذاری

آسیبی که به روح‌و زوانت میزنه ممکنه تا ابد بمونه ...پس اون آسیبه در برابر این هفت سال چیزی نیست

هر کاری هرچیزی که دیدی داره بهت آسیب میزنه حتی اگه ده سالم بهش عادت کرده بودی بذار کنار

کات کن ....کسی‌که میزنه توگوشت و موهاتو‌میکشهههه ناراحتت میکنه ارزش داره؟؟؟؟ 

باخودت فکرکن روح‌وروانت مهمتره یا اون؟؟؟

دندون لقه بندازش دور

دوست

اینو بپذیر ادما طبق خواسته تو‌ومثل تو رفتار نمیکنن

پس وابستگی خیلی جاها معنی نداره

وابستگی به پسری که روانت ذره ذره ای ارزش نداره براش ، معنی نداره....

روتین زندگیتو‌تغییر بده....