یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
الان میان مبگن بهترین شغل برای یه خانم هستدر وافع این جوری نیست اینم یه شغل مثل بقیه شغل ها
از این جهت که سه روز میریم سر کار و تمام عید نوروز و سه ماه تابستان تعطیل هستیم و محیط کار چالش های خطرناک معمولا نداره میگن برای خانم ها که پرورش فرزند و رسیدگی به امور منزل رو بر عهده دارن شغل خوبیه
وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم
من دبیرم ساعات کاری خوب تعطیلی زیاد امنیت شغلی وجه خوب اجتماعی از دیدگاه من برای خانم واقعا عالیه
موفق باشین🩵با بچه ها کنار میاین؟ چه درسی تدریس میکنین؟ من کلی ایده دارم و علاقه ولی معلمم بهم گفته بود این شغل به دردت نمیخوره چون فکر میکنی هر چی بلدی بقیه باید مثل تو یاد بگیرن☹️نظر شما چیه تو دانشگاه نحوه برخورد با دانش آموزان رو یاد میدن؟
الان میان مبگن بهترین شغل برای یه خانم هستدر وافع این جوری نیست اینم یه شغل مثل بقیه شغل ها
بله درسته هر کس توی هر شغلی میتونه موفق باشه اما من به این شغل علاقه دارم ولی خانوادم میگن نه خوب نیست پتانسیلت بیشتره! من هدفم فعلا اینه خودمو ثابت کنم بعد خودم تصمیم بگیرم امید وارم که بشه
از این جهت که سه روز میریم سر کار و تمام عید نوروز و سه ماه تابستان تعطیل هستیم و محیط کار چالش های ...
من خودم معلم هستم اما این جمله درست نیست و خود خواهی هست چون الان می بینم همکار هایی که سابقه بالا دارن میگن ما علاقه نداشتیم به خاطر همین حرف که بهترین شغل هست اومدیم در نتبجه تدریس درست حسابی هم انجام نمیدن تو کشور خودمون فقط میگن بهترین شغل وگرنه تو کشور های دیگه یه شغل عادی هست تو چشم مردم نه بهترین شغل برای زن