2777
2789
عنوان

چرا از درس خوندن فرار میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 60 پست
رشتتو واقعا دوست داری و بهش علاقه داری؟

اره واقعا بهش علاقه دارممم اما همون طوری که بعضی از دوستان هم گفتن از آزمون دادن و حفظ کردن واقعا فرار میکنم نمیدونم چیکارش کنم 🥺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعی کن یاد بگیری حفظ نکن که یادت بره بعد هم خودتو به درسی که میخونی به کاری که میکنه علاقه مند کن که ...

اهوم پس طرز فکرم رو باید درست کنم :) 

مرسی از کمکت ❤️✨️

گاهی اوقات دلیل این بی انگیزه بودن دوست نداشتن درسه من خودم فوق العاده از زیست شناسی متنفر بودم اصلا ...

ایکم هست ولی خبمسئله اینه من به اکثر درسا علاقه دارم فقط از آزمون دادن فراریم 

ایکم هست ولی خبمسئله اینه من به اکثر درسا علاقه دارم فقط از آزمون دادن فراریم

دیگه خودت رو باید ی جوری مجبور کنی ببین اگر ساعت های طولانی نمیتونی بشینی سر درس و اون آزمونی خوندن 

شبی بکن مثلا نیم ساعت 

این نیم ساعتا جمع میشن ی تایم زیادی میشن در آخر و نتیجه

کاملا با حرفت موافقم و خب مسئله اینه اینم بخشی از زندگی که من براش شدید کسل و تنبلم نمیدونم چیکارش ک ...

منم دقیقا همین حالا تو این حالم شنبه ترم دارم ولی اصن نمیتونم 🚶😂

من قهوه میخورم آب میزنم صورتم شروع میکنم بدبختی واقعا دانش آموزان خیلی گناه دارن🤣

منم کاملا با حرفت موافقم آفرین آفرین حالا چرا بنظرت حفظ کردن و امتحان دادن انقدر برامون سخته ؟؟؟

بخاطر اجبار و استرسی که همراهشه و عدم علاقه 

البته من خودم چون تمرکزم خیلی پایینه و اکثرا درسام تلنبار میشه همین اعصابمو خورد میکنه

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

دانشجو ام مشاوره ترم اولم

سخته؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

چه جوری با وجود عدم تمرکز و استرس حواست رو میزاری رو درس و نمره خوب میگیری ؟؟

چیزای که دهنمو درگیر می‌کنه می‌نویسم بعد دیگه به هیچی فکر نمیکنم رهنمود درگیر درس میکنم و درس رو انقد میخونم چشم بسته هم قشنگ درسو تکرار میکنم و حتی موقعه خواب باز ذهنم درگیر درس میکنم از خودم سوال میپرسم