2777
2789
عنوان

چرا از درس خوندن فرار میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 60 پست
ذهنم درگیره دوس دارم به کارای دیگه برسم اینکه تمرکز کنم روی درس برام سخته و استرس هم خیلی اذیتم می‌ک ...

چه جوری با وجود عدم تمرکز و استرس حواست رو میزاری رو درس و نمره خوب میگیری ؟؟

اصلا کسل کننده نیست باردارم بچه دارم سرکار میرم وقت ندارم سرمو بخارونم البته در حال حاضر

بنظرت الان چرا من انقدر از امتحان و حفظ کردن فرار میکنم ؟؟

و قدر لحظه ای که تو میخوای توش باشی رو نمیدونم؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش دوباره میتونستم درس بخونم

پشت اون نیمکتا

توی اون حال و هوا 

بیخیال از غم و دغدغه ها

میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺
والا من که دبیرستان کم و بیش میخوندم بدم میومد از رشتم لیسانس هم بگیر نگیر داشت ولی الان که ارشدم دی ...

من نمیدونم خودمو چه جوری مجبور کنم به خوندن و اون علاقه رو تو خودم به وجود بیارم و انقدر از حفظ کردن و آزمون دادن فرار نکنم 

بنظرت الان چرا من انقدر از امتحان و حفظ کردن فرار میکنم ؟؟و قدر لحظه ای که تو میخوای توش باشی رو نمی ...

چون به جایی که من رسیدم نرسیدی نمیدونی که اگه تو جوونی درس میخوندم مدرک ارشد میگرفتم الان زیر دست نبودم مجبور نبودم به درس فکر کنم 

درس خوندن برای کسی که میخواد کار کنه و به جایی برسه پایان نداره 

قدر این لحظات را بدون من الان میخوام بخونم ولی نمیتونم واقعا نمیتونم 

الحمدلله رب العالمین ...
چون به جایی که من رسیدم نرسیدی نمیدونی که اگه تو جوونی درس میخوندم مدرک ارشد میگرفتم الان زیر دست نب ...

اهوم کاملا درسته شما تجربه اتون خیلی خیلی بیشتره 

و من از حفظکرذن و آزمون دادن واقعا همیشه فرار میکنم نمیدونم چیکار کنم ؟؟

اهوم کاملا درسته شما تجربه اتون خیلی خیلی بیشتره و من از حفظکرذن و آزمون دادن واقعا همیشه فرار میکنم ...

سعی کن یاد بگیری 

حفظ نکن که یادت بره 

بعد هم خودتو به درسی که میخونی به کاری که میکنه علاقه مند کن که لذت ببری 

از سر ناچاری و نمره گرفتن و از ترس پدر و مادر نخون 

برای خودت بخون برای آینده خودت 

الحمدلله رب العالمین ...