2777
2789
عنوان

تحقیق ازدواج

154 بازدید | 35 پست

میخوایم بریم تحقیق ازدواج برای یه خانمی بنظرتون چه سوالاتی بپرسیم؟

ایشون اصرار دارن که زودتر عقد کنن برادرم میخواد بیشتر باهم باشن ببینن به درد هم میخورن یا نه چجوری میشه متقاعد شون کرد؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا اصلا اصلا قبول به عقد سریع نکنید حداقل 6ماه بزارید آشنایی و رفت امد باشه... همهههه کسایی که اصرار زیاد میکنن یه جای کار میلنگه ما داشتیم بدبخت شد 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

پوشش دختر چطوره تو کوچه

برخوردشان با همسایه ها چطوره 

تا حالا صدای دعوا از خونشون اومده

با اقوام رفت و آمد دارن

تک تک اعضای خانواده چطورن و کار و پوشش و اخلاقشان چطوریه

تا حالا خوبی یا بدی ازشون دیدین

برای تحقیقات هم از اخلاقاشون از در و همسایه و محل کار اگر خانم شاغل.. از مغازه های اطراف اگر نزدیک خونه اس. حتما بپرسید اخلاقشون..رو. هم پدر هم مادر اگر برادر داره و خودش رو. 

پوشش دختر چطوره تو کوچهبرخوردشان با همسایه ها چطوره تا حالا صدای دعوا از خونشون اومدهبا اقوام رفت و ...

والا یه بار برادرم رو باغشون دعوت کرده بودن میگفت خیلی با هم خوب بودن و..

ولی اصرار خانم به اینه که زود عقد کنن ولی برادرم دوست دارن بیشتر آشنا بشن با هم نمیدونه چجوری قانع اش کنه

اخه برادرم یه بار یه ازدواج نا موفق داشته میگف یکی رو به طور ناشناس بفرستیم محل کارش باهاشون صحبت کن ...

بگین خودش چند ماه با دختر خانم حرف بزنه متوجه میشه

کاربر آقا

هم خانم هم برادر ام یک بار طلاق گرفتن

حدس زدم چون اگرمجرد بود اینجوری نمیگفت،همشهری هستین؟

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
اصلا اصلا اصلا قبول به عقد سریع نکنید حداقل 6ماه بزارید آشنایی و رفت امد باشه... همهههه کسایی که اصر ...

دقیقا برادر منم یه بار این طوری ضربه خورده میگه من آدم ارتباط اینطوری نیستم نمیدونیم چجوری متقاعد شون کنیم بیشتر با هم رفت و آمد اینا باشه

بگین خودش چند ماه با دختر خانم حرف بزنه متوجه میشه

فقط خودت دختر نیست خانواده ها تقش مهمی دارن.. زندگی و ازدواج وصلت با خانواده هاس. اگر ینفر از اعضای خانواده مشکل داشته باشه سر زندگی زوج هم موثر فقط زن و شوهر نیست.