2777
2789
عنوان

تنفری ک از پدر و مادرم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 60 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طبیعیه زندگیه گاهی آدم انقدر بهش فشار میاد دچار این احساست میشه فقط به خودت یادآوری کن گذراست این حس

چند ساله میگم گذراس،تموم نمیشه دیگ نمیتونم

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

به پدرم همین حسو دارم

من دلم یک پدر جدید میخواد 

یکی ک پشتم باشه حمایتم کنه 

ب نطرم اگر ی پدر خوب داشته باشی خوشبخت عالم میشی 

خودخواه خود شیفته هر دو تاشون

منو چی میگی  کار میکردم مجردی پول دادم خوردن  یه آب هم روش   جهیزیه داد ولی انگاری پولهامو که گرفتن پام حساب کردن   سیسمونی ندادن  یه دونه دخترم و یه نوه ! هر دو هم کارمند  بحدی گدا و خسیس  که نگو و نپرس به یه دونه دوماد غذا نمیدن  یه بار دعوت نمیکنن شب تا ۱۱بمونی با احترامن خدایی ولی غذا نمیدن که خرج نکنن     وحشتناک گدا  یه کارت اتوبوس بابام برام نمیزد مجردم که بودم 🤐🙄🤐🙄  ولی یه کاربرا اینجا یادمه میگفت بخند اینها مدلشونه  فقط بخند   منم همیشه محبت میکنم  همه چیز میدم بهشون تا جاییکه میتونم  چرا یادم میفته یه روز نیستن در آینده تا دلم نسوزه  همین   با اینکه در این حد بدی کردن 

برو توی رحم مادرت بعد پشت کمر پدرت اگه میتونی!؟

یعنی من از این آدمای نحس درست شدم 

باورم نیمشه یعنی من از،اینام 

تو دیگه چه موجودی هستی بی نهایت عاشق پدر مادرمم

من عاشق غریبه ها میشم غریبه ها بیشتر با من خوبن