2777
2789

من خودم زیاد تجربه خاصی ندارم ولی

در حال حاضر از ریمل رومنس استفاده میکنم خوبه واقعا قبلش کالیستا بنفش داشتم فوق العاده بود

کانسیلر من آرت اسکین مدل ویتامین سی رو دارم خوبه سبکه و کاور خوبی داره

یه ضد آفتاب رنگی هم که راضی ام ازش واسه اریکه هستش خیلی خیلی سبکه ولی کاورش عالیه

گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید/ هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور                    کاربری دست*دونفر*

ژل ابرو اسنس افتضاح سایه های آنی لیدی افتضاح و بدون پیگمنت مخصوصا ماتشضد آفتاب ژنو اشغال بسیار سنگین ...

چقدر منفی😂😂

گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید/ هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور                    کاربری دست*دونفر*

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پودر فیکس مک و کانسیلر مک عالی و سبکهمینطور کرمپودرشضد آفتاب ژوت عالی و سبک

تعریف مک رو زیاد شنیدم..

برا رفع تیرگی محصولی میشناسی؟ که واقعا نتیجه بده

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

ریمل اسنس اصل داشتم عالی بود

هم صورتی هم سیاه

کرمپودر میبلین داشتم،میماسه یکم ولی پوشش دهیش خوبه

رژ لب مدادی کالیستا داشتم اونم خوب بود

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.

ریمل اسنس صورتی و کوزه ای آبی خیلی خوبن 

پودر بیک فلورمار 

رژ لبا و مداد لبای  یورن 

پرایمر یورن 

ضد آفتاب رنگی بیزانس کاورش در حد کرمپودر خوبه ولی خب راحت پیدا نمیشه 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

برا رفع تیرگی محصولی میشناسی؟ که واقعا نتیجه بده

رفع تیرگی زیر چشم خودمم مشکلشو دارم دکتر رفته بودم کفت معمولا ارثی و به خاطر نازک بودن پوست زیر چشم که باعث میشه رگ ها بیرون بزنن حالت سیاهی بگیره خودم محصولی تا الان استفاده نکردم که بخوام پیشنهاد بدم معمولا با کانسیلر کاور میکنم 🤦🏻‍♀️😂

جدیدا چند تا رژ گلدن رز گرفتم خیلی خوب بودن، بعد از مک اینو خیلی دوست داشتم

آره منم تینت جامد از گلدن رز گرفتم خیلی خیلی خوب بود

رفع تیرگی زیر چشم خودمم مشکلشو دارم دکتر رفته بودم کفت معمولا ارثی و به خاطر نازک بودن پوست زیر چشم ...

نه چشم منظورم نیست 

کلا بدن 

مثل ارنج و زانو 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره