جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
به نظرم سعی کنید کامل بخونید چون اگر نصفش نخونید ممکنه
از اون بخش که نخونید سوال بیشتر بدند
خودتون میدونید کدوم قسمت های درس مهم تره
اول اون قسمت ها رو بخونید
** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀 و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیهالسلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم. ( اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام. هر جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله ) خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
سلام به نظرم سعی کنید کامل بخونید چون اگر نصفش نخونید ممکنه از اون بخش که نخونید سوال بیشتر بدند خود ...
۲ روز هم فرصت دارید
** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀 و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیهالسلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم. ( اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام. هر جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله ) خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)