2777
2789
عنوان

خمیر باقلوا تا به حال خریدین آیا

87 بازدید | 14 پست

سلام دوستان تا حالا خمیر باقلوا خریدین؟

از این بسته ای ها

باهاش چی درست کردین؟ باقلوا خوب میشه باهاش؟ 

سوپر مارکتی ها دارن؟

بیست سوالی شد ببخشید😅

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خواهش میکنم کمکم کنید میخوام تاپیکام حذف بشه بحث زندگیم وسطه تو رو خدا اگر میتونین برام گزارش ب ...

کدوم تاپیکتون؟ عنوانش؟

۳۲ تا تاپیک دارین

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
آره خریدم زیاد خوب نیست باقلوا درست کردم خوب شد بعد شهد ریختم همش خمیر شد

چرا؟ با روش دیگه ای هم میشه باقلوا درست کرد؟ مثلا خمیرشو‌ خودمون درست کنیم

چرا؟ با روش دیگه ای هم میشه باقلوا درست کرد؟ مثلا خمیرشو‌ خودمون درست کنیم

اره میشه خمیرش خیلی سفته نیم کیلو باقلوا حاضری هشتاده یه بسته خمیرم هشتاده تازه کره شکر اینا جدا باید چند بار بپزی تا قلقشو یاد بگیری 

وا من براتون چندتا رو زدم گزارش فکرکردم همه رو میخوایید حذف بشه

نه اشکال نداره همشو‌ بزنید من اینطوری گفتم که اذیت نشن این خانوم بخوان همشو بزنن

خدا خیرتون بده ایشالا هر چی از خدا میخواین بهتون بده

اونی که نوشتم کسایی که عمل بینی کردن بیان و اونی که نوشتم فا۰لل

عمل بینی نبود

فال رو زدم

اره میشه خمیرش خیلی سفته نیم کیلو باقلوا حاضری هشتاده یه بسته خمیرم هشتاده تازه کره شکر اینا جدا بای ...

باشه ممنونم

دلم میخواست یه شیرینی خونگی درست کنم

اره منم دوست دارم ولی هر دفعه میپزم خراب میشه

دستورات سرآشپز پاپیون خوبه من چند بار استفاده کردم خوب بود