2777
2789

؟؟؟؟؟ ینی مثل همون شپش سر؟

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه چقد گال زیاد شده منم درگیرشم🤦‍♀️

جدی ب سر نمیزنه؟ چندوقته گرفتی چجوری گرفتی؟ من هنوز نمیدونم گاله یا نه ولی خیلی علائم شبیهشه. چجوری فهمیدی؟

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
جدی ب سر نمیزنه؟ چندوقته گرفتی چجوری گرفتی؟ من هنوز نمیدونم گاله یا نه ولی خیلی علائم شبیهشه. چجوری ...

نه عزیزم ب سر نمیزنه 

چهارماهه گرفتم ول نمیکنه🤦‍♀️بدنم به شدتتت میخاره مخصگصا اخر شبا و بین انگشتام و مچ دستم و پام چندتا دون زده 

رفتم دکتر دارو اینا داد گفت گاله ولی تاثیری نداشت الان باز نوبت گرفتم برم

نه عزیزم ب سر نمیزنه چهارماهه گرفتم ول نمیکنه🤦‍♀️بدنم به شدتتت میخاره مخصگصا اخر شبا و بین انگشتام ...

وااای منم همینه علایمم خدایا نمیخوام باور کنم حس میکنم تمام زندگیم گوهیه حس میکنم هرچی میخورم گال بهشه چیکار کنیم😭 من اصلا حوصله شست و شو ندارم 

من هرراهیی رو بگی امتحان کردم فقط باید بری دکتر با دارو درمان کنی

پمادش رو گرفتم دارم میزنم خیلی بهتر شدم