2777
2789

؟؟؟؟؟ ینی مثل همون شپش سر؟

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه چقد گال زیاد شده منم درگیرشم🤦‍♀️

جدی ب سر نمیزنه؟ چندوقته گرفتی چجوری گرفتی؟ من هنوز نمیدونم گاله یا نه ولی خیلی علائم شبیهشه. چجوری فهمیدی؟

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
جدی ب سر نمیزنه؟ چندوقته گرفتی چجوری گرفتی؟ من هنوز نمیدونم گاله یا نه ولی خیلی علائم شبیهشه. چجوری ...

نه عزیزم ب سر نمیزنه 

چهارماهه گرفتم ول نمیکنه🤦‍♀️بدنم به شدتتت میخاره مخصگصا اخر شبا و بین انگشتام و مچ دستم و پام چندتا دون زده 

رفتم دکتر دارو اینا داد گفت گاله ولی تاثیری نداشت الان باز نوبت گرفتم برم

نه عزیزم ب سر نمیزنه چهارماهه گرفتم ول نمیکنه🤦‍♀️بدنم به شدتتت میخاره مخصگصا اخر شبا و بین انگشتام ...

وااای منم همینه علایمم خدایا نمیخوام باور کنم حس میکنم تمام زندگیم گوهیه حس میکنم هرچی میخورم گال بهشه چیکار کنیم😭 من اصلا حوصله شست و شو ندارم 

من هرراهیی رو بگی امتحان کردم فقط باید بری دکتر با دارو درمان کنی

پمادش رو گرفتم دارم میزنم خیلی بهتر شدم