2777
2789
عنوان

ببینید خواهرم چقدر خشگله بعد بادی دیسفورمیک داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 80 پست
آره نی نی یار شبم دیگه

بله جوجو

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین فکر کنم اینم تاثیر داره ، تو اینستاش یه عالمه از این مدل ها فالو کرده ، همه عکسهای تبلیغاتی و ر ...

دورت بگردم این عکسو نگاه کن

اینجوری تو پاچه ملت میکنن

طرف سیاه سوخته و لاغره این شکلی خودشو ادیت کرده تازه بعد هزار جور تزریق

باور نکنین همینو میگم فقط

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
آره واقعا تشخیص خودتون درسته 😅 باید دارو مصرف کنن حتما به همراه روان‌درمانی (SSRI ها گزینه انتخابی ...

آره آخه من خودمم وسواس داشتم یه دوره ، دارو مصرف میکردم ، ولی تو این زمینه نبود ، گفتم شاید اینم همونه یه جور دیگه زده بیرون

💍🩷
دورت بگردم این عکسو نگاه کناینجوری تو پاچه ملت میکننطرف سیاه سوخته و لاغره این شکلی خودشو ادیت کرده ...

جلل الخالق🤣🤣🤣

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
دورت بگردم این عکسو نگاه کناینجوری تو پاچه ملت میکننطرف سیاه سوخته و لاغره این شکلی خودشو ادیت کرده ...

میدونم کلا اینستاگرام یه فضای ایده آلیزه و تبلیغاتی شده ست ، ولی بچه ها کم سن و سالن روشون خیلی زود تاثیر میذاره 

💍🩷
آره آخه من خودمم وسواس داشتم یه دوره ، دارو مصرف میکردم ، ولی تو این زمینه نبود ، گفتم شاید اینم همو ...

اسی یه سوال می پرسم جواب بده ؟

خدایی میذاری یا بریم

میدونم کلا اینستاگرام یه فضای ایده آلیزه و تبلیغاتی شده ست ، ولی بچه ها کم سن و سالن روشون خیلی زود ...

عزیزم به جای تایپ کردن بذذذذذاار😑😂

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن