2777
2789
عنوان

دلم شکسته از مردسالاری

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 22 پست

مشکل نگاه جنسیتیه‌ که هم به جامعه مردان و هم به جامعه زنان  آسیب می‌زنه و یک گروه که نقش عمده در شکل‌گیری این آسیب هستند افرادی هستند که تو جامعه حاضر می‌شن برای خودنمایی و بروز جاذبه‌های جنسی و... 

می‌رن سر کار که شوهر گیر بیارن، می‌رن که رییس شرکت رو خام کنن به خیال خودشون، غافل از اینکه دیری نمی‌گذره مثل دستمال مصرف شده دورریز می‌شن!

و خوب وقتی چنین افرادی هستند عرصه برای افراد سواستفاده گر باز می‌شه...

اون زن نجیبی که فقط می‌خواد کار کنه رو یا رد می‌کنند یا به حداقل حقوق و مزایا محدودش می‌کنند تا شاید انگیزه بشه تا برای به دست اومدن عواید بیشتر حاضر به عفت‌فروشی بشه!

این وسط مردان هم برای کار کردن به مشکل می‌خورند چون تصور عمومی اینه یک مرد خواسته‌های مالی بیشتری داره، سخت‌تر می‌شه ازش بیگاری کشید، جاذبه جنسی هم که ندارد!

و...

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
حتما میتونی عزیزم ولی باید خیلی مطالعه کنی و دوره شرکت کنی پیج اونها ک تو این کارن فالو کن رو فن بیا ...

یاد یکی از استادام افتادم که مثل شما دکتری منابع انسانی داره یه جورایی شغلشون شبیه شغل شماست

به نظرم شغل خیلی خوبی دارین ، منظورتون از این دوره ها کدوماشونه؟

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یاد یکی از استادام افتادم که مثل شما دکتری منابع انسانی داره یه جورایی شغلشون شبیه شغل شماستبه نظرم ...

عزیزم من دکتری ندارم دارم برا کنکور مبخونم ارشد دارم 

بهم درخواست بده آزاد شدم برات توضیح بدم چون ممکنه فراموش کنم 

مینیمال 
عزیزم من دکتری ندارم دارم برا کنکور مبخونم ارشد دارم بهم درخواست بده آزاد شدم برات توضیح بدم چون ممک ...

درسته😅 درخواست دادم بهتون🥲❤️

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

عزیزم معلومه که انسان فرهیخته ای هستی تو حقته که درامدت اندازه تلاشت باشه

ممنون . باه تصمبم گرفتم برا تمدید قرارداد هام کوتاه نیام از مبلغ بالاتر ترجیح میدم پروژه کمتری بگیرم ولی مبلغ خدماتم رو کم نکنم 

مینیمال