2777
2789
از غیرت الکی بدم میاد اینکه حمایتم می‌کنه حواسش بهم هست اسمش غیرته ولی ماه پیش رفتیم بیرون تو بازار ...

دقیقا منظورم همیناست،یا ی رفتارایی که شما بفهمید براش مهمید

نه غیرت الکیی و تعصبی

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

نامزدم به حجاب و پوشش اصلا گیر نمیده و حساس نیست 

پیش دوستامون و فامیل و اینا هم واقعا باز و راحتم 

با دوستام میرم مسافرت 

و همیشه حمایتم میکنه ، مراقبمه ، نازمو میکشه ،ناراحتم نمیکنه، هیچکس حق نداره بگه بالای چشمم ابروعه😌😂😂 

به نظرم غیرت واقعی ایناست نه تعصبات الکی. 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه بار کنار خیابون وایساده بودم شوهرم داشت میومد دنبالم حامله هم بودم ماه های اولم بود از دکتر دراومدم شوه م داشت میرسید خلاصه یه پسره تو ماشین گیر داده بود بیا برسونمت منم قلبم وایساد گفتم الان شوهرم میرسه میبینه شر میکنه

رفتم داخل ساختمون تو راه پله وایسادم دیدم یارو یهو اومد گف خانوم بخدا قصد مزاحمت ندارم ازت خوشم اومده منم گفتم حلقمو نمیبینی برو الان شوعرم میاد شر میشه بیخیال نمیشد دلشتم از ساختمون میرفتم بیرون با قیافه داغون ک یهو شوهرم اومد تو 

من ک زبونم بند اومد شوهرمم فهمید قضیه چیه چون از دور ک داشته میومده ترافیک بوده دیده یارو پشت سر من اومده تو 

یقه پسررو گرف پسره هم گف ببخشید من نمیدونستم شوهر داره من ناموس دزد نیستم و فلان دستاشو اورد بالا و منم حالم بد شد پاهام سست شد افتادم زمین شوهرمم ولش کرد اومد سمتم فقظ صداشو میشنیدم ک بهش میکف زن و بچم طوریشون بشه تیکه تیکه ات میکنم اونم میگف ببخشید 😂

من فشارم کلا پایین بود تو حاملگی یه ذره هم دعوا یا چیزی میشد دیگ میوفتادم چشام سیاهی میرف

نامزدم به حجاب و پوشش اصلا گیر نمیده و حساس نیست پیش دوستامون و فامیل و اینا هم واقعا باز و راحتم با ...

منظورم ی موقع ی رفتارایی انجام میدن که شما فک کنید براشون مهم هستید و برای خودتونم باحاله

اگه اجازه ندن اینا میشه محدودیت و واقعا تو مخی و الکیه..

خیلیم عالی

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
دقیقا منظورم همیناست،یا ی رفتارایی که شما بفهمید براش مهمیدنه غیرت الکیی و تعصبی

اره غیرت الکی به درد نمیخوره مثلا من مریض شدم بیمارستان گفت باید سونوگرافی واژینال بدی که ببینیم درد از کجاست ببریم اتاق عمل بعد چون دکتر مرد بود میگفتم سونو نمیدم شوهرم رفته بود به منشی گفته بود که من مشکلی ندارم دکتر اقاست خانمم درد داره تورو خدا تو باهاش حرف بزن راضی شن سونو بده بعد منشی منو صدا کرد گفت این جا مردا میان با زناشون دعوا که دکتر آقا حق نداری سونو بدی اون وقت شوهر تو مشکل نداره تو وایستادی درد میکشی برو تو دکتر اصلا نگاهم نمیکنه خیالت راحت 

یه بار کنار خیابون وایساده بودم شوهرم داشت میومد دنبالم حامله هم بودم ماه های اولم بود از دکتر دراوم ...

ای وایی😂

بنده خدا چ بد شانس بوده

ینی شکم نداشتی متوجه بشه؟

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
اره غیرت الکی به درد نمیخوره مثلا من مریض شدم بیمارستان گفت باید سونوگرافی واژینال بدی که ببینیم درد ...

اره بابای منم همینطوره دقیقا😂💗

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
اره بابای منم همینطوره دقیقا😂💗

خدا حفظشون کنه اینجور مردا بوی امنیت و آرامش میدن که کنارشون نگران نیستی حالت خوبه وقتی یه جات درد می‌کنه فقط میتونی به درمان فکر کنی نه اینکه استرس رفتار طرف داشته باشی 

ای وایی😂بنده خدا چ بد شانس بودهینی شکم نداشتی متوجه بشه؟

نه بابا سه ماهم بود تازه

اون لحظه خیلی ترسیده بودم ولی بعدش خبلی خندیدم بدشانس عالم بود مخصوصا وقتی شوهرم رسید

شوهرمم ماشالع 1/98 قدشه 110 کیلو وزنشه هیکلی اونم یهو کپ کرد فک کن تو راهپله یه ساختمون کوچیک همش معذرت میخاهب میکرد ک بره منم شوهرمو میشناسم دعوایی بوده جوونیاش گفتم الان دعواشون میشه یه چیزیش میشه یهو پاهام سست شد افتادم رو پله 

خدا حفظشون کنه اینجور مردا بوی امنیت و آرامش میدن که کنارشون نگران نیستی حالت خوبه وقتی یه جات درد م ...

دقیقا موافقم

من فوتبالیستم

بخاطر شغل بابام ی مدت از بچگی یکی از شهرای جنوب بودیم که برای دخترا فوتبال نداشت

منو هر هفته میبرد مدرسه فوتبال پسرونه

الان مشاورم پسره،همش میگه باهاش راحت باش،هرچی میگه گوش کن،وقتی استرس داری یا ناراحتی باهاش حرف بزن

میگم بابا بخدا خجالت میکشم،میگه خجالت نداره،خودم بهش میگم باهات حرف بزنه😂💔

تقریبا 55سالشه،ولی نسبت به همسناش یا پدرای دوستام خیییلی خوبه قربونش برم

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
نه بابا سه ماهم بود تازهاون لحظه خیلی ترسیده بودم ولی بعدش خبلی خندیدم بدشانس عالم بود مخصوصا وقتی ش ...

خداروشکر به موقع خوردین زمین😂💔از این نظر خوب بوده

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗